Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
Nincs bad sector? Ha nem észlelsz lefagyást megakadást kerregést vagy lassulást, akkor nincs gond, de amint észrevehető valami jelenség, akkor vidd garanciáztatni! Addig ne, mert ha azt mondod hogy megnézted HDD sentinellel akkor kinevetnek jó eséllyel. Szóval várj vele..
-
JanR
addikt
Eloszor is az volt a gondom, hogy az asszony hasznalta menetrendszerint (net/excel/stb...) aztan egyszer csak kekhalal. Meg is lepodtem, hogy wtf? Bementem BIOS-ba futtattam egy RAM es egy HDD ellenorzest. A HDD teszt feltunt, hogy nagyon lassu volt igy feldobtam a HD sentinelt, hogy leellenőrizzem a vinyót. Ott ki is bukott. A 2 hónapos gépben 91% kondíció 8 hibás szektor. Néztem nagy szemekkel, hogy pont velem? Aztan gondoltam csapok egy reinstallt ( mert a HD sentinel csinált már ilyet a nagy gépemen is miután feldobtam a W7-et ). Na újra felpakoltam a Vista-t, beállítgattam ezt-azt, de érezhetően lassabb volt a gép, mint új korában. HD sentinel fel, majd teszt, végeredményeb kaptam 86%-os kondíciót és 12 hibás szektort.
Felhívtam a HP-t, hogy ilyenkor mivan és elmondták, hogy ők csak akkor cserélnek alkatrészt, ha a BIOS HDD teszt hibázik, ők a HD sentinel-nek 'nem hisznek'.
Gondoltam magamban jólvan. Gyorsan újradobtam a rendszert - hátha mégszarabb lesz a vinyó és igazam is lett. BIOS-ban a HDD teszt 60%-nál megállt se előre, se hátra.
Beléptem kiváncsiságból a Win-be ezek után és a HD sentinel 'csodák csodájára' 81%-os kondíciót mutatott 16 hibás és 1 súlyos szektorral.
Ezek után felküldtem a HP-nak és szó nélkül kicserélték a vinyót benne. hitachi helyett kaptam egy Samsungot, de érezhető a különbség, megint szépen dolgozik a gép
Röviden ennyi
-
redbull86
aktív tag
-
CsodaPOK
senior tag
Köszi szépen. Megsasolom.
Árakról: én decemberben vettem a notit, asszem 180K volt. Semmilyen más márkából nem találtam hasonló tudású gépet ilyen áron. Se FuSi, se MSI, se Acer, se semmi. Emlékeim szerint jóval 200 felett lehetett csak ilyesmi belsővel gépet találni, olyan 250K környéke. Mostani árakat nem tudom, de akkor nagyon jó vétel volt.
Üzemidő: 2-2,5 óra, nagyon minimumon használva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest