- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Óriáskészülék, kis akksival
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
Eloszor is az volt a gondom, hogy az asszony hasznalta menetrendszerint (net/excel/stb...) aztan egyszer csak kekhalal. Meg is lepodtem, hogy wtf? Bementem BIOS-ba futtattam egy RAM es egy HDD ellenorzest. A HDD teszt feltunt, hogy nagyon lassu volt igy feldobtam a HD sentinelt, hogy leellenőrizzem a vinyót. Ott ki is bukott. A 2 hónapos gépben 91% kondíció 8 hibás szektor. Néztem nagy szemekkel, hogy pont velem? Aztan gondoltam csapok egy reinstallt ( mert a HD sentinel csinált már ilyet a nagy gépemen is miután feldobtam a W7-et ). Na újra felpakoltam a Vista-t, beállítgattam ezt-azt, de érezhetően lassabb volt a gép, mint új korában. HD sentinel fel, majd teszt, végeredményeb kaptam 86%-os kondíciót és 12 hibás szektort.
Felhívtam a HP-t, hogy ilyenkor mivan és elmondták, hogy ők csak akkor cserélnek alkatrészt, ha a BIOS HDD teszt hibázik, ők a HD sentinel-nek 'nem hisznek'.
Gondoltam magamban jólvan. Gyorsan újradobtam a rendszert - hátha mégszarabb lesz a vinyó és igazam is lett. BIOS-ban a HDD teszt 60%-nál megállt se előre, se hátra.
Beléptem kiváncsiságból a Win-be ezek után és a HD sentinel 'csodák csodájára' 81%-os kondíciót mutatott 16 hibás és 1 súlyos szektorral.
Ezek után felküldtem a HP-nak és szó nélkül kicserélték a vinyót benne. hitachi helyett kaptam egy Samsungot, de érezhető a különbség, megint szépen dolgozik a gép
Röviden ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest