- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
Eloszor is az volt a gondom, hogy az asszony hasznalta menetrendszerint (net/excel/stb...) aztan egyszer csak kekhalal. Meg is lepodtem, hogy wtf? Bementem BIOS-ba futtattam egy RAM es egy HDD ellenorzest. A HDD teszt feltunt, hogy nagyon lassu volt igy feldobtam a HD sentinelt, hogy leellenőrizzem a vinyót. Ott ki is bukott. A 2 hónapos gépben 91% kondíció 8 hibás szektor. Néztem nagy szemekkel, hogy pont velem? Aztan gondoltam csapok egy reinstallt ( mert a HD sentinel csinált már ilyet a nagy gépemen is miután feldobtam a W7-et ). Na újra felpakoltam a Vista-t, beállítgattam ezt-azt, de érezhetően lassabb volt a gép, mint új korában. HD sentinel fel, majd teszt, végeredményeb kaptam 86%-os kondíciót és 12 hibás szektort.
Felhívtam a HP-t, hogy ilyenkor mivan és elmondták, hogy ők csak akkor cserélnek alkatrészt, ha a BIOS HDD teszt hibázik, ők a HD sentinel-nek 'nem hisznek'.
Gondoltam magamban jólvan. Gyorsan újradobtam a rendszert - hátha mégszarabb lesz a vinyó és igazam is lett. BIOS-ban a HDD teszt 60%-nál megállt se előre, se hátra.
Beléptem kiváncsiságból a Win-be ezek után és a HD sentinel 'csodák csodájára' 81%-os kondíciót mutatott 16 hibás és 1 súlyos szektorral.
Ezek után felküldtem a HP-nak és szó nélkül kicserélték a vinyót benne. hitachi helyett kaptam egy Samsungot, de érezhető a különbség, megint szépen dolgozik a gép

Röviden ennyi

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Adventi kalendáriumok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256 GB Használt, megkímélt 93% akku 2026. 02. 27-ig
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi