- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
Eloszor is az volt a gondom, hogy az asszony hasznalta menetrendszerint (net/excel/stb...) aztan egyszer csak kekhalal. Meg is lepodtem, hogy wtf? Bementem BIOS-ba futtattam egy RAM es egy HDD ellenorzest. A HDD teszt feltunt, hogy nagyon lassu volt igy feldobtam a HD sentinelt, hogy leellenőrizzem a vinyót. Ott ki is bukott. A 2 hónapos gépben 91% kondíció 8 hibás szektor. Néztem nagy szemekkel, hogy pont velem? Aztan gondoltam csapok egy reinstallt ( mert a HD sentinel csinált már ilyet a nagy gépemen is miután feldobtam a W7-et ). Na újra felpakoltam a Vista-t, beállítgattam ezt-azt, de érezhetően lassabb volt a gép, mint új korában. HD sentinel fel, majd teszt, végeredményeb kaptam 86%-os kondíciót és 12 hibás szektort.
Felhívtam a HP-t, hogy ilyenkor mivan és elmondták, hogy ők csak akkor cserélnek alkatrészt, ha a BIOS HDD teszt hibázik, ők a HD sentinel-nek 'nem hisznek'.
Gondoltam magamban jólvan. Gyorsan újradobtam a rendszert - hátha mégszarabb lesz a vinyó és igazam is lett. BIOS-ban a HDD teszt 60%-nál megállt se előre, se hátra.
Beléptem kiváncsiságból a Win-be ezek után és a HD sentinel 'csodák csodájára' 81%-os kondíciót mutatott 16 hibás és 1 súlyos szektorral.
Ezek után felküldtem a HP-nak és szó nélkül kicserélték a vinyót benne. hitachi helyett kaptam egy Samsungot, de érezhető a különbség, megint szépen dolgozik a gép
Röviden ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest