Új hozzászólás Aktív témák
-
Solar_Wind
senior tag
A Verizon pénzt fog kérni a hotspot-ért külön:
-
plus44
veterán
Ipad-re jobbak az újítások!
-
heidrich
senior tag
válasz
Neurotoxin #9 üzenetére
Működni fog természetesen más eszközökkel is, nem tudom miről beszélsz.
FaceTime igaz csak Apple termékek között megy (akármilyen Mac, iPod Touch, iPhone 4) de mióta Mac OS X alatt is kijött a jelenleg beta stádiumban lévő FaceTime azért eléggé használható lett, nem beszélve arról, hogy nagyon jó a minősége. Egyik barátom aki kint él igy beszélünk egymással nap mint nap, nem beszélve arról, hogy nincs semmi partner lista, nem kell onlinenak lenni mindig elérhető vagyok.
-
GALARDO
addikt
Ez jó lesz már várom!
8:Ez a vidi nagyon jó!
-
Neurotoxin
őstag
Ahogy ismerem az Apple üzletpolitikáját, csak Apple termékekkel fog működni
Megint beadják a világnak, hogy revolutionary, meg ez hatalmas fejlesztés, mint ahogy a facetimenál is volt(mióta is használnak az emberek skypeot?), de az se tudom, hogy mire jó, ha szintén csak apple-apple termék kommunikálhat egymással.
-
Davidoff91
aktív tag
Remélem ez azért elnagyolt eladási becslés...Mert ha tényleg így lesz akkor majd a többi gyártó mjasmolásból visszavesz a kijelzőméretekből, és az én böszme ujjaimnak meg kéne minimum 4 hüvelyk...
-
Dotcom
aktív tag
We bring iSpot to the world...:-)
-
csokimikulas
tag
Reméljük a szolgáltatóknak még csak véletlenül se jut eszükbe letiltani a 3G megosztás funkcióját.
-
Jadro
veterán
Várom majd az ehhez tartozó hivatalos kommunikációt. Mert abban biztos vagyok, hogy az Apple ezt is "jobban" fogja megvalósítani. Legalábbis így fogják lekommunikálni. Végre csak benne lesz minden ami kellhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged