- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSIPÁSKANDÚR
tag
Nem szeretnék túl nagy reklámot de hosszú keresgélés után megvettem a Lypertek Tevi-t és hozzá a Comply Smart-ot azóta teljesen más dimenzióból szólnak a hangok. Earpods vagy Samu BADS bármelyik nagy márka elbújhat a 32byte-s proci és DSP mellette. Ha úgy állítod be a baxxust még a szíved is beleremeg.Szerintem ezt a mobilarénások is megerősíthetik
Valós aksi idejének pedig a közelében sincs egyetlen hasonló termék sem. Legalább is nem igazán hallottam még róla. Alapból 10 óra és 7 töltés a tokban.Egy hétig hallgatom hálózati töltés nélkül napi 10 órákat. Elég mókás szerintem.. Igazából nem is értem miért nem másolja mindenki őket! Aki megteheti az vegye és garantáltan még wc-re is abban fog menni !!
Kizárt hogy ez a REDMI készülék engem elcsábítson ( persze nyílván ettől még jó )de egyébként is csak tapasztalati tanácsot írtam hátha valaki éppen nagy keresgélésben van.... Uff
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest