Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiro
senior tag
Ezekkel egy gond(om) van: rohadtul csúszik, a fülben nem tapad meg, tehát könnyen kiesik vs azokkal, melyeken van gumiharang. Nekem ez a tapasztalatom.
[ Szerkesztve ]
-
juuzer
addikt
Továbbra is tartom, hogy az előző verzió igényesebben nézett ki ennél és pluszban még agybadugós is volt.
Vamos a la playa.
-
veterán
Jók a Xiaomi füllesek, csak a telefonálás hangminőségén szoktak elcsúszni. (másik hogy hallja a te beszéded)
Mikor ezt kijavítják, nah akkor veszek újra xiaomi füllest. -
CSIPÁSKANDÚR
tag
Nem szeretnék túl nagy reklámot de hosszú keresgélés után megvettem a Lypertek Tevi-t és hozzá a Comply Smart-ot azóta teljesen más dimenzióból szólnak a hangok. Earpods vagy Samu BADS bármelyik nagy márka elbújhat a 32byte-s proci és DSP mellette. Ha úgy állítod be a baxxust még a szíved is beleremeg.Szerintem ezt a mobilarénások is megerősíthetik Valós aksi idejének pedig a közelében sincs egyetlen hasonló termék sem. Legalább is nem igazán hallottam még róla. Alapból 10 óra és 7 töltés a tokban.Egy hétig hallgatom hálózati töltés nélkül napi 10 órákat. Elég mókás szerintem.. Igazából nem is értem miért nem másolja mindenki őket! Aki megteheti az vegye és garantáltan még wc-re is abban fog menni !! Kizárt hogy ez a REDMI készülék engem elcsábítson ( persze nyílván ettől még jó )de egyébként is csak tapasztalati tanácsot írtam hátha valaki éppen nagy keresgélésben van.... Uff
[ Szerkesztve ]
-
-
pusszycat
nagyúr
válasz CSIPÁSKANDÚR #6 üzenetére
Ezzel meg az a bajom, h jobban tetszik amelyiknek szára van, valahogy elegánsabb, nem olyan mintha egy dugó lenne a füledben.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
lugosi
MODERÁTOR
Milyen innovatív a dizájn, és a tok.
[ Szerkesztve ]
-
Bandi995
aktív tag
De ronda lett szegény. És egy kicsit megint sikerült lemásolni az Apple házi feladatát is
-
bollokcs80
Korrektor
Én a többséggel ellentétben nem szeretem az "agybadugós" füleseket, épp ezért örültem meg az Air2-nek. Ha tudtam volna, hogy jön új verzió, kivártam volna ezt....
Nekem stabilan ül a fülemben, hangzása is jó, videóknál és játékoknál viszont zavaró a késleltetés (Bár előbbi VLC-ben orvosolható.) Remélem az eddig csak kínaiul elérhető applikációt angolosítják majd hozzá.
B.Cs.
-
_flamer
aktív tag
Ez egy jó alternatíva lehet azoknak akik nem szeretik az "agybadugós" füleseket.
“Innovation distinguishes between a leader and a follower”
-
Yany
addikt
"[...]Bluetooth 5.0-s szabvány szerint LHDC kodekkel csatlakoznak, ami nagyjából a Qualcomm aptX HD protokollnak felel meg és elérhető minden Android 10-es eszközön."
Őőőőő, valahogy a "minden eszköz" fogalmából kiesett az S9+-om. Vagy valami álnéven kéne itt megtalálnom?
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
arnoldito
senior tag
válasz bollokcs80 #11 üzenetére
Én Gearbestről vettem Airdots Pro 2, 18k-ból megjött priority lane-nel. Nem rossz füles, én szeretem, nem esik ki a fülemből, bár 4-5 óra után már azért kényelmetlen. Basszus lehetne több rajta, meg hangerő is a zene miatt, de a telefonálás jó hangos, tiszta, és a másik oldal azt mondja nagyon jól hall, egyébként a 18k megéri, de többet nem. Én Meizu 16th használom, ahogy tokból kiveszed már kapcsolódott is.
[ Szerkesztve ]
-
M@cika
őstag
Nekem a Redmi Airdots van, a Redmi Note 3-nál bluetooth-on simán külön kezeli a bal és jobb oldali eszközt.
bollokcs: Asszonynak tök ugyanolyan a telefonja mint a Tied, majd kipróbálom mit enged..Nasit a kis fehér medvének!
-
törölt tag
válasz bollokcs80 #17 üzenetére
-
Xiaomi esetében továbbra is inkább választanám az ANC-t. Jobban tetszik a hagyományos kialakítású fülesek. És ezt nagyon szeretem.
Plusz ott a biztonság érzet ami a csipesz add, itt meg ahogyan magamat ismerve egy nap alatt elhagynám.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Yany
addikt
válasz #22743424 #16 üzenetére
Legújabb os és azt gondolom, nem egy futottak még készülék. Az egyik legelterjedtebb felsőkategóriás készülékről beszélünk, legalábbis annak a szériának egy tagjáról. Most akkor vagy támogatja, csak erről nem tudatja a usert, vagy a cikkben lévő állítás nincs köszönő viszonyban a tényekkel és a szerző csak valami marketinganyagra ülhetett fel. Esetleg más Android 10-es Samsungosok, ti mit láttok a BT opcióknál?
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
HREH
senior tag
Nekem OP5T-n 9.0 alatt ugyan van LDAC, de akárhányszor átnyomom rá, ha utána megnézem, már visszaugrik SBC-re (AAC-re nyomva nincs ilyen gond). Gondolom OnePlus tájékán van valami bibi.
Tesóm Samsung Galaxy A50-en ugyanez a gond, szintén Android 9.0A füles egyébként teljesen rendben van, hangminőségileg és kényelem szempontjából is tökéletes.
"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
janeszgol
félisten
Nem elég az Android 10 megléte. Az egyik hozzászóló Note 10+ telefonjáról kérdezte a cikkírót: [link]
Szerk.: a gsmarena-n találtam egy cikket, amiben azt írja, hogy ez az LHDC nem szabadalmaztatott kodek elérhető minden okostelefongyártó számára. Tehát nekik külön kell ezt implementálniuk.
[ Szerkesztve ]
-
Noukoum
veterán
válasz Stanley-B. #28 üzenetére
Igen láttam.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
janeszgol
félisten
válasz #22743424 #29 üzenetére
Érdekes amúgy. Támogatott készülékekről a hivatalos oldalakon a Xiaomi Mi 9 Prot találtam, a Mate 10, Mate 10 Pro, Mate RS, P20 Lite, P20, P20 Pro telefonokat. [link]
Továbbá a mobilarena tesztben a P30 Pro-nál EMUI 9.1 alapon teszteltek, a specifikációban mégis benne van a LHDC. [link]Lejátszókból kettőt találtam:
FiiO: [link]
Hi-Res BT Player: [link]Itt pedig megemlítenek két Xiaomi modellt, aminek a developer listájában ugyan benne van, de nem működik, hiába választják ki. Az utolsó hozzászólás ad választ: [link]
És akkor a MA P30 Pro tesztre választ ad, miszerint benne volt a listában, de lehet nem működött volna, csak EMUI 10-en (amit megkapott és megy is).
Abban az utolsó hozzászólásban lévő threadben említik a FiiO lejátszót, miszerint az applikációban beállította, és elmondása szerint működött.... hát nem tudom. Kipróbálni nem tudom, illetveha szoftveresen kiír valamit a telefon, attól még nem biztos, hogy úgy is van.Bocsi, ha zagyvaság az egész. Én csak olvastam eddig az LLAC és LHDC kodekekről a Pc Worldben, és kb ennyit foglalkoztam velük.
-
törölt tag
válasz janeszgol #31 üzenetére
Egyáltalán nem zagyvaság inkább egy nagy * szívatás a xiaomi részéről. Ami a Mi Max 3 telefont illeti azok a linkek az EU-s romról szólnak. Ez amit megkaptunk Globál Stabil az Március 20.-án jött ki. Csak így nem sokat ér ha szoftveresen kell bekapcsolni.
Ez egy huawei kodek
Ehhez egy kis cikk [link] -
Noukoum
veterán
válasz MarkCsiha461 #32 üzenetére
Pl az earbuds, hogy máshova ne mennyek
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
icp1970
senior tag
Elég csúnyácska.
-
laci0618
csendes tag
Ha valaki egy airpods copy-val akar villogni nem lehet rossz választás, legalább ha elhagyja az egyiket olcsóbban megússza a dolgot. Én még mindig az agybadugós megoldásokat támogatom, nekem kényelmesebb.
-
Whooly007
csendes tag
Én vettem egyet karácsony környékén Aliexpress-ről spanyolból. Sajna a bal füles vacakol nem tölt. Most már használhatatlan. Visszaküldeni 10e. 20e-ért vettem, így sajna szívás sz egész. Ha valakinek lesz egy bal fülese, arra vevő lennék .
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz MarkCsiha461 #32 üzenetére
EarPods, csak az vezetékkel, ott láthatta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Google Pixel 9 Pro XL, fekete gyári szilikon tok! Új, bontatlan, sose használt.
- Apple Pencil 2nd Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max, Uniq Fekte Bőr tok, Magsafe, bontatlan, új!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest