- Apple iPhone Air - almacsutka
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Igen súlyos hiba lenne, ha nem támogatna pendrive-ot. Ha jól értettem, az állomásokon külön fut egy Linux alapú rendszer, aminek az adatait és mentett állapotát tartalmazza a telefon, majd ehhez lehet hozzáférni bármelyikről, illetve a hardvert is maga a telefon adja alá. Ilyen értelemben szándékos butítás lenne, ha pendrive-okat, sőt ha bármilyen külsős háttértár meghajtót nem kezelne.
Arra viszont kíváncsi lennék, hogy mi történik bejövő híváskor. Lekapcsolódik-e a telefon a dokkról, vagy kihangosítja a hívást? Egyáltalán mi lesz a közben futó szoftverrel? Előfordul, hogy egy-egy program bejövő híváskor szimplán bezáródik (nem feltétlen az Android hibájából), vajon ezzel itt is számolni kell? Sőt tovább megyek, az Android hívás közben letiltja az internet hozzáférést (kivéve ha nincs épp aktív letöltés, akkor a befejezésével tiltja le), vajon ezt a "funkciót" kikapcsolták? Kár, hogy ezekre a videózók nem kíváncsiak...(#8) Dare2Live: szerintem van ott egy töltő, egy mini/micro-HDMI, két USB, valamint még egy kábel, szerintem egy három/négy pólusú jack.
-
Straw
senior tag
Szerintem ha már notivá alakítható alap dolog hogy egy pendrie-ot rá lehessen dugni.
(#4) utomi: +1 teljesen egyetértek veled. Nem is értem hogy erre eddig miért nem gondolt senki, de mindeképp hatalmas ötlet, és örömteli hogy végre nem az 1400-1500mAh-s aksikkal küzdenek, nyilván ez sem fog többet bírni 2-3 napnál, a megnövekedett teljesítményű soc miatt, de azért ez már valami.
Lehet erre cserélem majd a Dézit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Bittorrent topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- Eladó RedMagic 9 pro (16/512 GB)
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!!! Samsung Galaxy A12 64GB / 4GB RAM
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Narancssárga Színben Kártya-független,36 Hónap Garancia,Bontatlan
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő