- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Igen súlyos hiba lenne, ha nem támogatna pendrive-ot. Ha jól értettem, az állomásokon külön fut egy Linux alapú rendszer, aminek az adatait és mentett állapotát tartalmazza a telefon, majd ehhez lehet hozzáférni bármelyikről, illetve a hardvert is maga a telefon adja alá. Ilyen értelemben szándékos butítás lenne, ha pendrive-okat, sőt ha bármilyen külsős háttértár meghajtót nem kezelne.
Arra viszont kíváncsi lennék, hogy mi történik bejövő híváskor. Lekapcsolódik-e a telefon a dokkról, vagy kihangosítja a hívást? Egyáltalán mi lesz a közben futó szoftverrel? Előfordul, hogy egy-egy program bejövő híváskor szimplán bezáródik (nem feltétlen az Android hibájából), vajon ezzel itt is számolni kell? Sőt tovább megyek, az Android hívás közben letiltja az internet hozzáférést (kivéve ha nincs épp aktív letöltés, akkor a befejezésével tiltja le), vajon ezt a "funkciót" kikapcsolták? Kár, hogy ezekre a videózók nem kíváncsiak...(#8) Dare2Live: szerintem van ott egy töltő, egy mini/micro-HDMI, két USB, valamint még egy kábel, szerintem egy három/négy pólusú jack.
-
Straw
senior tag
Szerintem ha már notivá alakítható alap dolog hogy egy pendrie-ot rá lehessen dugni.
(#4) utomi: +1 teljesen egyetértek veled. Nem is értem hogy erre eddig miért nem gondolt senki, de mindeképp hatalmas ötlet, és örömteli hogy végre nem az 1400-1500mAh-s aksikkal küzdenek, nyilván ez sem fog többet bírni 2-3 napnál, a megnövekedett teljesítményű soc miatt, de azért ez már valami.
Lehet erre cserélem majd a Dézit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Egérpad topik
- Xbox Series X|S
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest