Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Android szakmai topik
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Igen súlyos hiba lenne, ha nem támogatna pendrive-ot. Ha jól értettem, az állomásokon külön fut egy Linux alapú rendszer, aminek az adatait és mentett állapotát tartalmazza a telefon, majd ehhez lehet hozzáférni bármelyikről, illetve a hardvert is maga a telefon adja alá. Ilyen értelemben szándékos butítás lenne, ha pendrive-okat, sőt ha bármilyen külsős háttértár meghajtót nem kezelne.
Arra viszont kíváncsi lennék, hogy mi történik bejövő híváskor. Lekapcsolódik-e a telefon a dokkról, vagy kihangosítja a hívást? Egyáltalán mi lesz a közben futó szoftverrel? Előfordul, hogy egy-egy program bejövő híváskor szimplán bezáródik (nem feltétlen az Android hibájából), vajon ezzel itt is számolni kell? Sőt tovább megyek, az Android hívás közben letiltja az internet hozzáférést (kivéve ha nincs épp aktív letöltés, akkor a befejezésével tiltja le), vajon ezt a "funkciót" kikapcsolták? Kár, hogy ezekre a videózók nem kíváncsiak...(#8) Dare2Live: szerintem van ott egy töltő, egy mini/micro-HDMI, két USB, valamint még egy kábel, szerintem egy három/négy pólusú jack.
-
Straw
senior tag
Szerintem ha már notivá alakítható alap dolog hogy egy pendrie-ot rá lehessen dugni.
(#4) utomi: +1 teljesen egyetértek veled. Nem is értem hogy erre eddig miért nem gondolt senki, de mindeképp hatalmas ötlet, és örömteli hogy végre nem az 1400-1500mAh-s aksikkal küzdenek, nyilván ez sem fog többet bírni 2-3 napnál, a megnövekedett teljesítményű soc miatt, de azért ez már valami.
Lehet erre cserélem majd a Dézit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen scannert vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen széket vegyek?
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Torrent meghívó kunyeráló
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- Witcher topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest