Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Igen súlyos hiba lenne, ha nem támogatna pendrive-ot. Ha jól értettem, az állomásokon külön fut egy Linux alapú rendszer, aminek az adatait és mentett állapotát tartalmazza a telefon, majd ehhez lehet hozzáférni bármelyikről, illetve a hardvert is maga a telefon adja alá. Ilyen értelemben szándékos butítás lenne, ha pendrive-okat, sőt ha bármilyen külsős háttértár meghajtót nem kezelne.
Arra viszont kíváncsi lennék, hogy mi történik bejövő híváskor. Lekapcsolódik-e a telefon a dokkról, vagy kihangosítja a hívást? Egyáltalán mi lesz a közben futó szoftverrel? Előfordul, hogy egy-egy program bejövő híváskor szimplán bezáródik (nem feltétlen az Android hibájából), vajon ezzel itt is számolni kell? Sőt tovább megyek, az Android hívás közben letiltja az internet hozzáférést (kivéve ha nincs épp aktív letöltés, akkor a befejezésével tiltja le), vajon ezt a "funkciót" kikapcsolták? Kár, hogy ezekre a videózók nem kíváncsiak...(#8) Dare2Live: szerintem van ott egy töltő, egy mini/micro-HDMI, két USB, valamint még egy kábel, szerintem egy három/négy pólusú jack.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Update 09.13. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest