- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Hát engem meghatott, olyan érzés volt, mint egy rossz sales kolléga a nagybani piacon, aki muszájnak érzi bizonygatni, hogy márpedig az ő terméke a legfaszább, legmegbízhatóbb, legtutibb a világon.
Én megnéztem szinte mindet, de maga az elv irritál, hogy egy amúgy jó játék ennyire egysíkú és gyenge reklámkampányt kapott. -
Bad Pritt
félisten
Baromi jó játék lehet, tényleg le a kalappal, de ez az eszméletlen, hányingert keltő videó- és infódömping olyan ellenszenvessé tette számomra, hogy lemondtam az előrendelést. Ez az én hülyeségem, de nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy mennyire tolják az ember arcába közvetve és közvetlenül ("kiszivárgott" sztorielemek pár hete) a játékot.
Alig egy hétre rá jelenik meg a Nier Automata, ott is szállingóznak az infók, de még sincs megosztva a fél játék a megjelenés előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged