- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#78791680 #27 üzenetére
1 évig voltam előtte is honor band 4-en ezért lehet megszoktam az alkalmazását és nem tudtam megszeretni a mi fitet azt pedig nem tudtam hogy van más alkalmazás is hozzá.A felébredést viszont többször volt hogy nem érzékelte.A honor mindig.Külsőre sem tetszett így eladtam és vettem egy honor band 5-öt.Nekem ez sokkal jobb minden tekintetben ráadásul így egy alkalmazásban használom a karkötőt,okosmérleget is.Ja mi band 4-nek jobb az aksija.Ez az egyetlen ami jót tudok felhozni mellette
-
válasz
#78791680 #23 üzenetére
Elalvás idejét,felébredések számát,felébredés idejét biztos hogy pontosan méri.Mikor lefekszem megnézem az órát,mikor felkelek megnézem és azt is tudom hányszor ébredek fel éjjel.Ezeket percre/darabra pontosan mutatja.Az hogy milyen alvásciklusban mennyit vagyok nem tudhatom lehet kamu csak saccol mivel komoly alváslaborokban tudják ezeket mérni de az biztos hogy amikor az éjszakai felébredés(ek) vannak akkor mutatja hogy a mély alvásból megyek a felszínesben majd jön a felébredés tehát még arra is odafigyel ezek szerint hogy következetesen és hihetően kamuzzon.
Amúgy sem azt nézem hogy milyen az alvásciklusom hanem hogy mennyit alszom azt pedig teljesen pontosan méri.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Villanyszerelés
- Gitáros topic
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Elektromos autók - motorok
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest