Honor blog: Hazánkban is kapható a Band 5

13 990 forintos áráért egy kellemes megjelenésű, színes kijelzős aktivitásmérőt és egy nagyon részletes appot kapunk, ráadásul már benne van a véroxigénszint mérése is.

Amikor először járt nálunk teszten a Honor Band 5, a zenevezérlés és a véroxigénszint-mérés még nem volt szoftveresen támogatott, így aztán valamelyest a mi véleményünk is felemás volt, később azonban már a végleges verziót tudtuk tesztelni (1.1.0.96-os firmware), és ezen hiányosságok befoltozásával ki merjük jelenteni: bruttó 13 990 forintos nyitóáráért a Honor Band 5 egy jó ajánlat, ha valaki olcsó aktivitásmérőt keres, de egy színes kijelző, egy pulzusmérés és egy véroxigénszint-mérés azért ott van az elvárások listáján.

Itt épp AliceWake csuklóján látható a Honor Band 5
Itt épp AliceWake csuklóján látható a Honor Band 5 [+]

A Honor Band 5 egyébként 10 féle mozgásformát képes feldolgozni (többek közt például a kül- és beltéri biciklizést, az evezőpadon végzett edzést vagy az úszást), 50 méterig vízálló, és a gyártó szerint akár két hétig bírja egy feltöltéssel. Színes AMOLED-kijelzőjére mindenféle watch face-t letölthet a felhasználó, alváskor pedig automatikusan rögzíti a fázisokat (könnyű, mély, REM), és figyeli az általános alvásidőt- és minőséget. Fekete, kék és rózsaszín árnyalatokban, már a friss szoftverrel érkezett a boltok polcaira.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények