Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milkup
csendes tag
Sziasztok!
Lemaradtam egy ideje a fórum olvasgatásában mert mint sokan mások, idő hiányában szenvedek én is.
A telefonom B394-en van (nekem ez a legfrissebb amit enged) és az a probléma áll fent, hogy ha a legördülő értesítéses fülön hosszan nyomom a Ne Zavarj üzemmódot, hogy a beállításaiba lépjek, a képernyő villan, mintha megnyitna valamit majd a főképernyőn kötök ki. Ugyan ez a helyzet, ha rendesen a beállítások menüből szeretnék belépni ennek az üzemmódnak a beállításaiba. Újraindítás sem segít, újrarakni nem próbáltam, bár szeretném is elkerülni, amennyire csak lehet.
Köszönöm a segítséget! -
Milkup
csendes tag
válasz
MFalcon #23045 üzenetére
Az király.. Nekem is előfordult már nem egyszer, hogy mondjuk valahol a belvárosban egy téren olyan pontatlan volt a GPS- hogy csillagok alapján (nappal) jobban behatárolom magam....
Ezek szerint nem csak nekem szórakozik a GPS-rész.Tud valaki valami megoldást, hogy értelmesen lehessen használni a telefont VR-környezetben. Nálam az a probléma áll fent, hogy amint elindítanék mondjuk egy youtube videót vr-ban, megülyül a gyro a telefonban és össze vissza forog a kép. Rosszabb mint egy stroboszkóp... Párom honor9-esén hibátlan a dolog.
Egyedül egy programon belül tapasztaltam hibátlan működést, az pedig az e-drawings, ami CAD fileok megjelenítésére való... -
Milkup
csendes tag
Sziasztok!
Ma estére nekem is megérkezett a frissítés OTA-n (L09)
Nem néztem pontosan útánna, pontosan mit is hozott a frissítés? A chromeos dolog nálam is van.
Ezen kívül a kamera appban találtam néhány plusz funkciót amik a 9 es 'becsületben' is megvan (a 3d modell létrehozást hiányolom). Köszi a válaszokat! -
Milkup
csendes tag
Sziasztok!
kicsit lemaradtam a fórum követésével, így nem tudom ki hol tart.
Nekem tegnap este érkezett a 389 OTA-n.
FR-t nyomtam, szépen visszaköltöztem, sok változást nem vettem észre, mondjuk el sem olvastam, mit hozott az új. 381-en az elején nekem is gyengélkedett az akksiidő, de szépen lassan beállt, mondjuk én minden este töltőre teszem. megszokás.másrészt a Nillkin TPU tokot és a h9-es fóliát csak ajánlani tudom. nagyon jó.
mondjuk az tényleg zavaró, hogy a telefon méretéhez képest XS-es lett a fólia, de így is teszi a dolgát prímán. -
Milkup
csendes tag
szerdán hozzám is megérkezett a b381 OTA-n. (független készülék)
Még nem próbálgattam komolyabban, de érdemi változást nem vettem eddig észre. -
Milkup
csendes tag
En most ertem haza es bárhogyan próbálom, sehol egy ota frissítés. Still b360. Na de ami késik nem múlik. (Remélem)
-
Milkup
csendes tag
nekem folyamatosan 4g-n van. vagy a 4g+ az máshogy jelölné?
-
Milkup
csendes tag
Milyen anomláliák lépnek fel? Én még csak ma fogok bemenni a telekomba a microsimről nanóra váltás miatt (ez régi fajta, teljes felületén van az értinkező felület, ezért nem szívesen vágnám körbe). Azt olvastam feljebb, hogy majd a sim behelyezés után fogom tudni nougatra frissíteni. Akkor frissítés után rögtön reset?
-
Milkup
csendes tag
Egyelőre még nem tudom, hogy mire lesz szükségem az i4s után, viszont ami kérdésem felmerült, hogy a nougat-tot gyári frissítésként kiadták már vagy csak romokkal szórakozva lehet telepíteni? és mennyire stabilan működik, ha romolva van?
-
Milkup
csendes tag
Sziasztok!
A mai nap folyamán én is egy KÉK Honor 8 büszke tulajdonosa lettem. Nagy váltás, mert eddig egy i4s-el kínlódtam, ezért olyan, mintha egy szekérből egy ferrariba ültem volna. Van esetleg néhány hasznos tanácsodtok, appok, hasonlók egy magamfajta újdonsült androidos számára?
Köszi előre is mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest