- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
trapi80
tag
válasz
Hipnotic #6650 üzenetére
Szerintem jó választás lehet számodra a H8. Én a G5-ről csak olyantól hallottam jót, aki mindig is egy kicsit az LG készülékekhez húzott. A Samsung teljesen jó (volt S7 edge készülékem). Nyilván az ár húzósabb. A vízállóság szuper dolog, továbbá a 24 hó háztól-házig garancia is nagyszerű. Ami nekem hiányzik még a kamera és a minőségibb hangszóró. Itt nem a beszéd minőségére gondolok, hanem arra, hogy bizony a csengőhangszóró nem egy nagy szám. Hangsúlyozom: Szerintem!
A játék részéről nem nyilatkozom, nem igazán van időn játszani. Sajna!
A H8 mellett szól a kinézete, az infra és az elsőosztályú okos ujjlenyomat-olvasó.
Sebességben egyáltalán nem rosszabb mint a csúcskészülékek, rendben teszi a dolgát. Hozzáteszem én még nem találkoztam olyan készülékkel ami ne reccsent volna be itt-ott, olykor-olykor. Legyen az Note, Iphone, S7 edge vagy akár H8.Ez a te döntésed, de a véleményem szerint jó választás lehet a készülék akár hosszabb távon is.
-
soniq
tag
válasz
Hipnotic #6650 üzenetére
Hi,
Nekem 1 hete van meg a Honor8,teljes elégedettség eddig,4.5-5 óra körüli sot időkkel.
Ezelőtt G4 volt,szofveresen remek telefon,viszont a "beégés&bootloop" miatt sok szívás volt vele.Egy kollégámnak van G5,az is beég,melegszik rendesen,+ jött a Nougat,amivel csapnivaló lett az üzemidő.A beégéssel megkereste az LG-t,amire azt válaszolták,hogy IPS sajátosság...
A Samuról nem sokat tudok,ár-érték arányban szerintem magasan a Honor8 ajánlott. -
glacious
addikt
válasz
Hipnotic #6650 üzenetére
Nekem van mindkettő(s7e, h8), szerintem nincs egyértelmű győztes. Samsungban jobb a szoftveres körítés, itt van okosgomb. Kamerában hasonlóak, videóban sokkal gyengébb a h8, fénykép a témától is függ, de természetesebbek az elkészült fotók, ugyanakkor lassaban menti a képeket.
Sebességérzetre a h8 simán lenyomja s7e-t, de játékokban meg sem közelíti.
A MIMO wifi hiányzik nekem ebből a telefonból. -
Sanki
addikt
válasz
Hipnotic #6659 üzenetére
Mivel még a megengedett alatt van, ezért nem kell annyira tartani tőle (csak megemlítettem, mert pl. én G2-ről jöttem, ott az SAR elég alacsony volt).
Kamera szerintem rendben van, meg kell szokni a fotózást vele és akkor nem lesznek elmosódott képek.
Ezen a linken van két éjszaka készített képem.Ha két SIM kártya lesz benne, akkor nem tudod bővíteni (vagyis vannak rá trükkök úgy tudom, csak ahhoz mókolni kell).
-
dokee78
félisten
válasz
Hipnotic #6650 üzenetére
Nálam is esélyes volt ez a 2.
S7 van akinél akad,fagy 4 GB RAM mellett ez szomorú.
Persze erősebb HW,meg jobb kamera.
Fél év után kopik az oldala és az ujjlenyomat olvasó.
Véletlen forró készüléket vízbe viszed,szét reped a hátlap onnantól byebye vízállóság.G5 szépen ki fog kopni a modul része.
Már az új készülék is minimálisan lötyög.Kerülöd a kínai gyártót?
Honor a Huawei prémium márkája.
Huawei már nem tudom 2. vagy 3. legnagyobb gyártó,simán lenyomva az LG-t.Magas SAR érték riasztó volt nekem eleinte,de már nem érdekel,mert a megengedett érték alatt van így is.
-
Legendas
aktív tag
válasz
Hipnotic #6652 üzenetére
Én azt tudom hogy a Samsung rendszerét nem tudom megszokni. Sok probléma volt vele jelenleg nem tudom hogy all.. G5 nem vonz egyaltalan. Mi5-ot nekem veri hiába kisebb az antutu értéke napi használatban gyorsabb a honor és jobban is tetszik főleg a kék. Árát mindent figyelembe véve a samut elfelejtenem. Kicsit iphone prestige hatású. A honort nagyon eltalálták. Szerintem prémium lett minden téren.
-
Blac1
aktív tag
válasz
Hipnotic #6652 üzenetére
Én LG G3-rol váltottam. Ég és föld a különbség. Ugyan kissebb a kijelzője de szebb. Ami számomra negatívum az a kihangosítója, lehetne hangosabb.
Nállam nincs akadás vagy belasulás. A multitasking is tökéletes, nincs újratöltögetés. Aksi idő körülbelül 48 óra kb. 3.5-4 óra kijelzőidővel. Északára mobiadat és wifi ki van kapcsolva. -
Sanki
addikt
válasz
Hipnotic #6652 üzenetére
Akku idő nálam 5,5 - 7 óra között szokott lenni, akadozás még egyszer nem fordult elő (se menüben, se alkalmazásban).
Ami negatívum lehet: magas SAR érték, néha a wifi lassabban csatlakozik (kb. 10-15 mp), nincs még rá teljes szélességű üveglap, B120-as romon néha leveszi az automata fényerő a minimumra a fényerőt, illetve volt 1-2 eset, aki a telefonálás minőségére panaszkodtak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest