- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
igali
tag
Ha tetszik a telefon külseje és tudása, de kevesled a 16GB (ebből 10GB a felhasználható) belső tárhelyet, akkor van egy jó hírem, ugyanis van 64GB-os változatban is, ami állítólag teljes NFC-el is rendelkezik.
Aki már boldog Honor 7 tulajdonos, annak javaslom e igen hasznos tanácsokkal, tippekkel ellátott videót.
Én csak néztem és ámultam, hogy wááá, na neee nagggyon jóóó!
Íme a videó: [link]Én is nagyon örülnék, ha lenne a fórum elején egy részletes leírás a 16GB-os és a 64GB-os változatokról, és kiegészítő alkalmazásokról, tippek, trükkök, tanácsok, root leírás stb... mert nagyon sokunknak segítene, és könnyebben tudnánk egymásnak is.
-
osztraksajt
őstag
Csak nagyon kínai telefonok vannak ilyen speckóval, de abból is minimális ami tudja ezeket, főleg az infra szűkíti le a választékot.
Amúgy nekem is a háttértár nincs ilyenem, amúgy már megvettem volna, de nekem is kell a dual sim.
Ha tényleg hozzák a 64G változatot az talán esélyes lesz.
-
Dejdő
csendes tag
S4 miniről váltottam, amit anno pont a kis mérete miatt vettem. Változnak az igények
Igaz még csak két napja hajtom, de eddig egyszer se volt a méretével problémám, soha nem éreztem kényelmetlennek pedig a kezem nem túl nagy.
lkereki: van olyan alkalmazás hogy "témák". Ott lehet válogatni. Az is megoldható, hogy több témát letöltesz, bemész a saját részbe és ott mindegyik témából kiválaszthatod a neked tetszőt. Zárolt képernyő, feloldási, de az ikonokat is ki tudod választani. Nagyon személyre szabható lett
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- VR topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest