Hirdetés
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- EKG-val és forgatható koronával várható a OnePlus Watch 3
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
igali
tag
Ha tetszik a telefon külseje és tudása, de kevesled a 16GB (ebből 10GB a felhasználható) belső tárhelyet, akkor van egy jó hírem, ugyanis van 64GB-os változatban is, ami állítólag teljes NFC-el is rendelkezik.
Aki már boldog Honor 7 tulajdonos, annak javaslom e igen hasznos tanácsokkal, tippekkel ellátott videót.
Én csak néztem és ámultam, hogy wááá, na neee nagggyon jóóó!
Íme a videó: [link]Én is nagyon örülnék, ha lenne a fórum elején egy részletes leírás a 16GB-os és a 64GB-os változatokról, és kiegészítő alkalmazásokról, tippek, trükkök, tanácsok, root leírás stb... mert nagyon sokunknak segítene, és könnyebben tudnánk egymásnak is.
[ Szerkesztve ]
-
osztraksajt
őstag
Csak nagyon kínai telefonok vannak ilyen speckóval, de abból is minimális ami tudja ezeket, főleg az infra szűkíti le a választékot.
Amúgy nekem is a háttértár nincs ilyenem, amúgy már megvettem volna, de nekem is kell a dual sim.
Ha tényleg hozzák a 64G változatot az talán esélyes lesz.
-
Dejdő
csendes tag
S4 miniről váltottam, amit anno pont a kis mérete miatt vettem. Változnak az igények Igaz még csak két napja hajtom, de eddig egyszer se volt a méretével problémám, soha nem éreztem kényelmetlennek pedig a kezem nem túl nagy.
lkereki: van olyan alkalmazás hogy "témák". Ott lehet válogatni. Az is megoldható, hogy több témát letöltesz, bemész a saját részbe és ott mindegyik témából kiválaszthatod a neked tetszőt. Zárolt képernyő, feloldási, de az ikonokat is ki tudod választani. Nagyon személyre szabható lett
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Path of Exile 2
- Házimozi belépő szinten
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest