Folytatódik a Honor Play széria

A Honor Play 4T és valószínűleg a 4T Pro jövő héten mutatkozik be.

A Honor Play széria a 4T-vel és 4T Próval folytatódik, legalábbis a Honor ezt közölte hivatalos Weibo posztban. A készülékek április 9-én érkeznek, a poszter alapján noccsmentes kijelzővel. Az eddigi pleykák alapján viszont a 16 megapixeles előlapi kamera az 6,3 hüvelykes, FHD+ felbontású OLED panelbe cseppen. Az ezt megerősítő rendert és a specifikációt egy megbízhatóként számon tartott informátor osztotta meg.

Honor 4T Pro
Honor 4T Pro a korábbi poszterrel ellentétben immár noccsal

A Pro és a normál változat között elvileg annyi különbség lesz, hogy a drágább modell a kijelzőben hordja az ujjlenyomat-olvasót, míg a normál verzió a hátlapon, illetve a Pro szintén 4000 mAh-s akkumulátora 22,5 wattos gyorstöltést is tud értelmezni, nem csak 10 wattot. Mindkét készülék főkamerája 48 megapixeles lesz, a Prónál viszont esélyes egy 8 megapixeles, valószínűleg ultraszéles és egy 2 megapixeles mélységszenzor is. A hardver valószínűleg mindkét esetben a Kirin 810-re épül.

Honor 4T
Honor 4T

A készülékek mindeközben felkerültek egy kínai viszonteladó webáruházába, ahonnan kicsit pontosabb információkhoz jutunk. Az első képen látható cseppszenzoros készülék lesz a Honor 4T Pro 6/128 GB-os vagy 8/256 GB-os memóriacsomaggal érkezik, míg a kameralyukkal szerelt modell 6/128 GB-os maximummal, hagyományos ujjlenyomat-olvasóval és csak két hátlapi kamerával várható. A Honor 4T 48 megapixeles szenzorát csak egy mélységérzékelő kíséri majd és az előlapi egység felbontása is megáll 8 megapixelnél.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés