Új hozzászólás Aktív témák

• kali

legenda

válasz D@niel #750 üzenetére

- a 15 perces az a fetch legrövidebb intervalluma, de a különböző szinkronok miatt van néha eltérés a jelzések között - ez más gyártó készülékein is tapasztaltam -, a push viszont nem okés a gyári alkalmazással, az áruházból letöltöttel megy
    - megfelelő témákkal oldható meg, ahol adott a lehetőség, mert direkt úgy csinálták meg. (Ezt a Mate 10 Pro-mnál sem értettem, miért nincs benne gyárilag, a Note9-en már örömmel tapasztaltam, hogy alapban adott, kiválasztható, hogy minden külsős alkalmazás bármilyen ikonját is azonosra szabja.)
    - külsős alkalmazás/widget segítségével megoldható, vagy ha a rolót lehúzod és hosszan nyomsz a wifi...stb. ikonjára, akkor azonnal bedob adott beállításba és nem kell oda több lépésben belépegetni

marilllyo: Annyi, hogy jellemzően olyan készülék, ami külföldről származik, így te nem feltétlenül viheted a Huawei gyártói/szerződéses szervizbe, hanem a forgalmazónál intézheted. (Van lehetőség IMEI alapján lekérdezni a Huawei telefonos ügyfélszolgálatán, hogy mi a helyzet a gyártói jótállással.)

Új hozzászólás Aktív témák