- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Honkydoo
őstag
válasz
Speeedfire #8 üzenetére
Köszönöm!
-
Honkydoo
őstag
válasz
Speeedfire #6 üzenetére
Az is jó igen, mondjuk picasaban annyira nem mélyedtem el.
Most azon gondolkodom hogy a képeket otthon tárolnám egy házi szerveren, csak ott a legnagyobb gond a sávszélesség.
Amúgy létezik valamilyen a dropboxhoz hasonló szinkronizációs server bsd, vagy linux alá?
Mert nem akarok fizetni az extra tárhelyért, cserébe otthon nem én fizetem az áramot.Meg a szerverem nem is fogyasztana túl sokat.
-
Honkydoo
őstag
Egy kérdés:
Van értelme a linux config fájlokat Dropboxon tárolni?
Valami olyasmire gondolok, hogy a user beállít valamit a munkahelyen, de ahogy hazamegy otthon is ugyanezek a beállítások fogadják.Vagy:
Sok gépet kell beállítani ugyanúgy és a dropbox meg szinkronizálja őket, ha a rendszergazdának valamit át kell állítania. -
Honkydoo
őstag
válasz
Dr. Romano #3 üzenetére
Köszi.. Nem tudtam mi hiányzott..
Picike8:
Képekre kb a legjobb. Pont azon gondolkodtam, hogy milyen jó ha mondjuk fotózok valamit egy fényképezővel, és utána feltöltőm az egyik gépre és már láthatom is a telefonomon az egész albumot.. -
Picike8
aktív tag
Én is használom, képeket tárolok rajta.
-
Honkydoo
őstag
Légy fórum is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest