- iPhone topik
- Mobil flották
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én ez alapján tettem fel a korábban linkelt ROM-ot.
Két buktatója van:
1. Windows 10 alatt lehet, hogy csak aláíratlan driverként tudod feltenni (speciális újraindítással) a szükséges drivert (de ezt is leírják valamelyik linken).
2. Mikor az SP Flash Tools-ba mindent felraktál, és rádugod a telefont, majd megnyomod a bekapcsoló gombot kicsit, hallasz egy hangot a Windows-ban, hogy feismerte a telefont. Na, ekkor kell elindítani a telepítést, mert 2 másodperc múlva szétkapcsol a telefonnal a rendszer.
Egyébként azóta csak két fagyásom volt: az egyiknél a beállításokban akartam csengőhangot állítani, akkor fagyott be, a másiknál pedig a feloldás után csak a státuszsor jött be, fehér lett a képernyő. A HOMTOM support-tal még levelezem, kíváncsi vagyok, mit válaszolnak. Mindenesetre az új firmware-rel egy fokkal jobb, bár a telefonban egyelőre még nincs SIM-kártya, nem tudom, azzal hogyan fagyna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- Apple iPhone 12 Pro 128Gb, kártya független, arany színben
- Apple iphone 13 Pro 128Gb/ Max , kártya független, szép állapotban
- Apple iPhone 14 Plus 128Gb, kártya független, fekete színben
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest