Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
- BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
gingerbalm
aktív tag
Ma hozta meg a futár a készüléket, pár órát próbálkoztam rajta. Már újra a dobozában pihen, visszaküldésre.

Tízéves döglődő Samsung flip telóról váltana édesanyám. Nem akar egy atomerőművet, de azért fusson rajta épkézláb módon egy pár híváson túli, hangos és élőképes kapcsolattartásra alkalmas app, ha már egyszer okosmobil. Hát ezt a készüléket már a Messenger feltelepítése is hosszas gondolkodásba ejtette, de miután nagy nehezen felment, a hanghívás hangja borzalmas volt, a képes hívásba meg egyenesen belehalt a kamera, aztán a hang is. Többször nekifutottam, közben újra is indítottam, hátha az segít... Nem segített. A kamerája önmagában ment, a teló fotós és videós képességeivel voltam a legelégedettebb.
A sima telefonálás hangja is zavaróan műanyagos-recsegős. Kinézetre még tetszett is anyukámnak, de hát nem kandallódísznek venné a telefont. Vernee Thor a következő kiszemelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Gran Turismo
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest