Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gingerbalm
aktív tag
Ma hozta meg a futár a készüléket, pár órát próbálkoztam rajta. Már újra a dobozában pihen, visszaküldésre.

Tízéves döglődő Samsung flip telóról váltana édesanyám. Nem akar egy atomerőművet, de azért fusson rajta épkézláb módon egy pár híváson túli, hangos és élőképes kapcsolattartásra alkalmas app, ha már egyszer okosmobil. Hát ezt a készüléket már a Messenger feltelepítése is hosszas gondolkodásba ejtette, de miután nagy nehezen felment, a hanghívás hangja borzalmas volt, a képes hívásba meg egyenesen belehalt a kamera, aztán a hang is. Többször nekifutottam, közben újra is indítottam, hátha az segít... Nem segített. A kamerája önmagában ment, a teló fotós és videós képességeivel voltam a legelégedettebb.
A sima telefonálás hangja is zavaróan műanyagos-recsegős. Kinézetre még tetszett is anyukámnak, de hát nem kandallódísznek venné a telefont. Vernee Thor a következő kiszemelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Még optimistán is alábecsülte az AI CPU-igényét az AMD vezetője
- Jövedelem
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Horgász topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung kuponkunyeráló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- Honor 200 pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest