- Google Pixel topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
A Verge azt írta, hogy fantasztikus dobás a p20-as széria, amiről ők lemaradnak. Azért én ezt nem annyira érzem, és itt nem az a fontos, hogy csak Amazonról vásárolhatják meg..
-
hito
nagyúr
Miért is nem lepődök meg!?
Én is felhívtam őket ma ugyanezért. Nekem egyébként a szokásos szöveget nyomták (még ők sem tudják, figyeljem a honlapot, blablablaaablablabla). De annyit mondott a csajszi, hogy szerinte biztos fogják forgalmazni. Érzésre mennyire megbízható infót adott neked ezzel kapcsolatban az ügyintéző? Őszintén én is elég bizarrnak tartanám, ha nem jönne hozzájuk a Pro.
-
kiliman
tag
Szerintem a DxO tesztjén valami baromira félrement, olyan szinten részlettelenek a képei, hogy hihetetlen. Elhiszem, hogy a hardver jó nagyon, de szoftveresen nagyon elrontja a képeket. Belenagyítás nélkül szebbnek tűnik, de a színek is sok helyen túlhúzottak gyárilag. Hiába a 109 pont, egy Pixel 2, galaxy s9, iphone szerintem szebb képeket lő.
[DxO fénykép] -
Cultus
tag
Ezek eléggé meggyőző árak lettek...
-
kiezTe90
senior tag
Akkor is a Mate 10 pro-t kellene vennem, de félek elcsábulok ha bemegyek a Telekomhoz!
-
hito
nagyúr
Na ennek a hírnek most igazán örülök
Remélem (14 éve vodásként), hogy legalább a T-nél lesz DS verzió. Akkor 14 év után szolgáltatót is váltók telefonnal együtt. Sajnos a vodánál semmi esély DS változatra
-
leslien
nagyúr
Telekom nál mert lehet rendelni..
[link] -
törölt tag
(látom szerkesztetted
) igen, azaz. de hát figyelj, én elolvastam a cikket, megnéztem a tesztképeket, összehasonlítva a pixel 2-vel és az iphone x-el, és meg lettem győzve. az s9-től nagyon sokat vártam eleinte, de úgy néztem, hogy hiába az f/1.5, nem lő jobbat sötétben a pixelnél. a p20 pro pedig látványosan jobbat. ha érdekel mi a helyzet, olvasgasd el, nézegesd meg, és vond le a magad következtetéseit. ott van már belinkelve korábban
-
törölt tag
látom ollie-val nem szerettek tájékozódni, mielőtt látatlanban leszóltok dolgokat, úgyhogy csak egy rövid részt másolok be: At 1/1.78″, the main camera’s sensor is unusually large—approximately twice the size of the Samsung Galaxy S9’s 1/2.55″ chip
ekkora szenzorral lehet csak igazán parasztot vakítani, ugye. hát még az az ekvivalens 80mm-es tele, ami szépen ráver a samsung és apple lencséire, csak úgy vakít. de mivel ezt nem a samsung újította, nem érdemes túl sok szót pazarolni rá, kínaiak, még a noccsot is másolták pfff... -
pusszycat
nagyúr
Nahát ki gondolta volna, h a Huawei-nek lesz a legjobb kamerája. Samsung,Lg után átálltam Huawei-re, lehet maradok a márkánál.
-
leslien
nagyúr
válasz
[Anduriel] #18 üzenetére
itt maximum jobbról és balról kapod a fülest....
pláne h milyen gyökszi lett a szervizes hozzáállás..
-
fornettisuti
veterán
A 3+3+3 garanciát ezek nem kapják meg?
-
Pinyo16689
senior tag
A P9 még 3 év teljes körű garanciát kapott..
-
-
[Anduriel]
aktív tag
Angliában Bose QC35 II fülhallgatót (~120e HUF) adnak most a P20 és a P20 Pro mellé ajándékba, ha valaki eladja az ajándék fülest akkor igencsak jutányos áron van a telefon.
-
törölt tag
márpedig jó képeket lő. először nagyon temettem a huaweit, mikor kiderült, hogy tényleg 3 kamera lesz hátul. gondoltam na jó, akkor ennyit rólatok, ahelyett hogy csak egy normálisabb méretű szenzort tennétek bele, hülyítitek itt a népet. még 40mp, pofa leszakad. aztán mikor olvastam a dxo cikket a megjelenés napján, csak néztem, hogy mekkora szenzorokat tettek bele. ezt a legtöbb hírben persze elfelejtik megemlíteni, de még a sima P20-ban is bőven nagyobb szenzorok vannak, mint az s9-ben. a Pro-ban meg egyenesen kétszer akkorák. ez egy egészen más szint low light-ban, még a pixel 2-höz képest is. szóval a másolás mellé befért egy kis innováció is. meg kézből kitartott 4s záridőt rebesgetnek, szóval vannak itt finomságok. de ha csak a fele igaz, már az is durva.
(#12) Roaming: persze, ennyiért én sem venném meg. a P8-at anno 130 körül zsebeltem be, pár hónappal a P9 megjelenése előtt. attól tartok, hogy ennél már 200-nak is örülni kell majd
sajna más időket élünk. de ha ez az ára, akkor ez az ára, és a konkurenciához mérten nagyon is jó.
-
jacis
nagyúr
Szépen lassan itt is emelkednek az árak. Ettől függetlenül ez az első (Pro) Huawei amit megvennék.
-
zazenke
őstag
na ha végre jó képeket fog lőni akkor elmondható hogy lealázta a samsung összes modelljét. Mert a béna samu mindig csak egy kicsit változtat és jó pénzért nagy hájppal eladja. Ez a telefon meg végre le is tesz valami egyedit fényképezés területén de szerintem az aksi ideje is jobb lesz. Mondom ezt úgy hogy s7 edge van nekem és hiába s9+ nem érzem hogy váltani kéne. Itt azért már elgondolkoztam.
-
Z-o-t-y
tag
Jó árak, szépen kinyírták velük házon belül a mate10prot.
-
törölt tag
nahát, ezek király árak. angolhonban 285ezer a Pro. de mondjuk ott kapsz mellé egy jó drága bluetooth-os Bose fülest, ha előrendeled, ajándékba.
-
judas13
addikt
Nocs nélkül kérném akkor olcsóbb?
-
És vajon olcsóbb, ha egy kamerával kevesebbel kérem?
-
csatoth79
tag
Egyetlenegy valami azért fáj....
A huawei mate 10 pro esetén miért nem járt/jár a prémium garancia????
Drágább,mint a huawei p20... -
Benetnes
tag
Mondjunk a 270 magyar kezdőárnak ok tartottam tőle hogy 300 felett indul! Ha a tavalyi eroziót nézzük kb 4 hónap és fogyasztható ára lesz (200-220)
A Mate-re kíváncsi leszek..... -
törölt tag
Hoppá, és még olcsóbb is, mint amivel számoltam, szuper
(#1) 485 Miért ez a képeken nem látszott elég egyértelműen? 🤔
-
485
aktív tag
A színátmenetes az lila? Ne már
Új hozzászólás Aktív témák
ma Holnaptól mindenféle extrával előrendelhetők a Huawei új csúcsszériás eszközei kiterjesztett garanciával és prémium szervizzel.
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest