Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem teljesít rosszul az Exynos a Galaxy S24 FE-ben
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Poco M3 - felújított állomás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Hirdetés
-
Jövő év elején jön az Ender Magnolia: Bloom in the Mist teljes változata
gp A PC-s végső kiadás mellé ugyanakkor érkeznek a PlayStation, Xbox és Switch verziók is.
-
RGB-túladagolást kapott az ADATA legfrissebb DDR5 memóriája
ph Az egy- és kétcsatornás csomagokban jegyzett széria 8000 MT/s-os sebességig fedi le az igényeket.
-
iPhone 16 és 16 Pro: amiről az Apple nem beszélt
ma Voltak olyan fejlesztések, melyek nem hangzottak el a tegnap esti bemutatón. És voltak dolgok, amik nem fejlődtek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Az A53-ban is 8GB ram? Az nem rossz.
-
janeszgol
félisten
válasz viragdani01 #2 üzenetére
Akkor jobb vetel lesz a 6 GB-os S21FE-nel, az A52s-nel. (Az S20FE-nel mar az utobbi is jobb vetel volt.) Az SoC ugy tudom sd855-860-870 szintu, mint az sd778G-s A52s.
Megnezem majd a Samsung honlapjat is.
[ Szerkesztve ]
-
-
sfefe
addikt
Haver most rendelt egy 52s-t szolgáltatónál akkor ezért nincs értelme lemondani nem? Annyival ez nem jobb...
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
Fred23
nagyúr
válasz viragdani01 #2 üzenetére
Szerintem simán lehet, hogy hozzánk majd egy 6 GB-os változat jön, vagy mindegyik, de a 8 GB-os kicsit drágább lesz.
Nekem ez az előlapi kameralyukas design mondjuk a halálom. Fogdostam a napokban egy 21:9-es kijelzős Sony-t, de azt meg annyira se tudnám megszokni, mint azt az ocsmány lyukat a Samukon.
Remélem, jövőre eltűnik az előlapi kameralyuk egyre több mobilról! -
novinyul
veterán
-
-
cinemazealot
addikt
Helló! Hova tűnt az apró Pixel 7-ről szóló cikk?
-
stingy2
senior tag
-
sfefe
addikt
Ok köszi. 22 havi részletre vette azt hiszem havi 3900 körül.. akkor marad neki...
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
gaborn1
tag
Gondolom ebből is év vége fele jön az értelmesebb verzió a53s néven.
-
stewe780
őstag
Az A72-ben nem a makro helyett van a tele kamera, hanem a semmire sem használható mélységszenzor helyett.
Amit még mindig nem értek, hogy a 108megapixel mellé odaraknak egy tele kamerát, de a 64megapixel mellé nem. Pont fordítva lenne értelme.A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
vodrosjozsi
őstag
Hát ha szerbiában 130 ezer akkor nálunk se lesz több remélhetőleg.
Ha 150-nél megáll, akkor még oké, de inkább egy s21 fe mint ez.Samsung Galaxy A52s/Samsung Watch 4
-
törölt tag
Inkább az A52s 5G 120ezerért..
-
NemMo
őstag
Kíváncsi vagyok mivel állnak elő
-
ddaydome
senior tag
Ettől az agyatlan jack és fm ràdió eltávolítástól totàl kész vagyok.... Idióta barmok.
"Ha meg kell b...ódni, akkor meg kell b...ódni......."
-
ujvendeg
tag
A Samsung Galaxy S21 FE-nél igen sok kevésbé sikerült (pl. az S21) ("rosszabb), és igen sok remekebb ("jobb") telefon van - de az úgynevezett jobbak, elsősorban nem 2GB-nyi operatív memória különbség miatt jobbak. Nem szeretem az érvek, szakmai érvek nélküli kategorikus kijelentéseket; itt nincs mód, nincs hely belemerülni a dologba, úgyhogy kénytelen vagyok ellentmondani magamnak, és kissé kategorikus lenni: régen hátat fordítottam egykori, informatikai szakmámnak, de hirtelenjében nem jut eszembe, hogy bármelyek A-kategóriás Samsung - úgymond - jobb telefon lett volna az S-kategória telefonjainál: mindegyiket a maga idejére értve. Áll ez még a nagy kedvencemre, az A3 2017-re is, pedig öt éve az ténylegesen kompakt, nagyon eltalált telefon volt.
-
nagyúr
A73 az ami a legjobban kíváncsivá tesz.
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Neleta
tag
Sziasztok! Érdekelt volna az A73, de a mai bemutatóban csak az az A33 és A53 volt.
Samsung S20FE, Huawei Watch Fit
-
veterán
-
Fred23
nagyúr
Ez a Samsung bemutató mintha csak a tiniket célozta volna.
-
bajusz15
senior tag
Nem is értem az A53 jelenlétét. Maximum azonos az A52s-sel, de inkább rosszabb. Egy előnye van (remélem lesz): csökkenti az A52s árát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen