- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Jó kijelző, kékfog, bővíthető, vagy alapból nagy memória, jó kezelhetőség (kezelhető gombok, , ne fagyjon folyamatosan), ne merüljön le egy nap alatt. Legyen megbízható.
Vannak kizáró okok:
Használhatatlan kékfog (vagy ha nincs), rossz kijelző, egy napos (vagy rosszabb) készenlét. -
Ricardo
titán
Én szoktam használni a kékfogat adatátvitelre, az sms visszajelzés is hasznos. A telefonszámok felismerése (itt a 06 és +36 mizériára gondolok) szerintem a mindennapokban fontos, MP3 csengőhang, néha jól jön a csoportos sms küldés (ez nem minden nap), az MMS (ezt ritkán küldök), néha szerzett már egy két kellemes percet egy jól elkapott pillanat elküldése, illetve fogadása.
Hirtelen ennyi. -
Ricardo
titán
Én nem azt írtam hogy tudom milyen gyakran kell tölteni. Amikor felhoztad az MP3 lejátszós példát a beépített akku miatt ott írtam hogy szerintem jobb ha lehet cserélni, mert ha menet közben adja meg magát (vonaton, buszon...) Akkor egy beépített akku nem a legszerencsésebb. Olvass vissza és meglátod.
szerk: Most nézem hogy nem nekem jött a álasz
-
Ricardo
titán
Nekem külön szempont volt az mp3 lejátszónál hogy ne beépített akkus legyen. Ha lemerül pl a vonaton, akkor a beépített akkut nem tudod tölteni, míg az újratölthető elemet bármikor lehet cserélni benne.
Az autós hasonlatnál szándékosan kereket írtam. Képzeld el hogy defektet kapsz a puszta közepén de csak a szervízben lehet kereket cserélni. -
Ricardo
titán
Ez kb olyan mint amikor egy autóban speciális csavarok tartják a pótkereket, és így csak a szervízben tudják előszedni és kicserélni a defektes kereket. a sofőr csak akkor ha szerez egy buherált csavarhúzót és nekilát gányolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged