- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
sifu91
aktív tag
Ez is komolyra sikeredett!
-
-
válasz
LaptopSystem #119 üzenetére
senkitöl nem kaptam választ(
-
válasz
LaptopSystem #118 üzenetére
hallottam hogy van rá valami program de a nevét sem tudom sajnos
-
válasz
LaptopSystem #117 üzenetére
ha tudtok és aki ért hozzá irjon nekem privit köszönöm!
-
Sziasztok van nekem egy Toshiba laptopom van benne egy T9900 proci hogyan tudom tuningolni mert biosban nincs rá lehetöség valami progival lehet?
-
zolee86
tag
Heló!Egy Intel E7500 procit szeretnék huzni, memória kingmax ddr2 800, alaplap 800at támogat. Ha az fsb 290-re emelem a memória 438 mhzen megy(stabilan), ha emelni akarom az fsb a memóriát vissza kell vennem, igy 320as fsbén 412őn megy a memória.
Az lenne a kérdésem, hogy ha adnék plus feszt a memóriának,akkor huzhatnám az fsbét anélkül hogy visszaveszem a memóriát? vagy az alaplap által támogatott 800 mhz a max? -
deathtania
senior tag
hát igen. bacsis mindig hozza a szintet! grat!
-
NewRemn73
csendes tag
Win XP operacios rendszert hasznaltal???
-
8nemesis8
veterán
Gratulálok a cikkhez és főként az elér eredményhez.
Most van egy kis időm átböngészem a cikkeidet.Nem semmi szaki vagy te is.
Remélem sikerül majd valami PC újságnál írónak lenned, mert az íróvénád megvan hozzá -
denieBoy
tag
válasz
afterburner_ #50 üzenetére
Annó volt nekem is PIII Celeron 533MHz -es procim egy BH6-os lapban. Emlékeim szerint minden nemű gond nélkül 900MHz fölött ment, sima léghűtéssel. Az első igazán látványosan tuningolható procik voltak ezek. Előtte meg PII 300A volt a sláger ami ment 450-en ugye.
-
Metalfan
senior tag
Grat a teszthez, szép móka lehetett!
Valami olyan tesztre lennék kívéncsi, ahol alapfeszen hajtanak ki egy procit mindenféle apró trükkel, pl mint itt az L2 késleltetése, stb... Bár az közel sem ilyen izgalmas, mert nincs meg a para, hogy bármikor hazavághatom a fél gépet -
-
htmtimcsi
tag
Hol marad a 24órás stabilitási teszt.?
Szép és jó hogy kb 10percig nem fagyott szép a gép, de azért így nem tökéletes.
-
Foo
tag
gratula!
-
Jagerszki
csendes tag
Üdv! Szintén gratulálni szeretnék. Hogy mi az értelme a tuningolásnak: megmutatja mennyire gondolkodsz másként mint a többi ember! Szerintem egy ilyen tesztnél igenis az egyik legnagyobb teljesítmény a " mennyi Ft" .
Esetleg hosszabb távú üzemeltetésnél szerintem szóba jöhet egy régi kiszuperált hűtő szekrény!
Ha a fagyasztójába teszed a flakont............. Látom nagyon vágod a témát.
Esetleg tudnál ajánlani valami 775-s alaplapot amivel lehetne kísérletezni túlhajtás terén?
-
banderasz77
addikt
Grat.
-
fatal`
titán
Gratula!
Aztán legközelebb vesd be a kézkrémet is egy ilyen tesztnél.
-
Gratulálok ! Dobogós lettél.
A kitámasztás nekem is tetszett.
-
Overlocker
veterán
Gratulálok!
A bevezető nagyon jó lett!
-
Takemoto
csendes tag
Először is grat az elért eredményhez és csak így tovább!
Pár éve, amikor rendeztünk egy lan-partyt, akkor haver hozta a szegedi évfolyamtársait és az egyiknek vízhűtéses volt a gépe. Csak pislogtam, amikor összedobta a gépet, letett egy hűtőtáskát a gép mellé és elkezdte beüzemelni a rendszerét. Kinyitotta a hűtőtáskát feltöltötte hűvös csapvízzel beledobott 4 előre lehűtött jégakkut, levegőmentesítette a rendszert és indította a gépet...ja és másik 4 jégakkut bedobott a fagyóba.
Esetleg te is tudnád hasznosítani az ötletet
-
yolan
őstag
WR 2.
-
PH-User
addikt
Congratulations!
-
krysee
csendes tag
szép kis eredmény
nem gondoltam volna sose !
tetszik ez a fagyállós jegesvizes hüttésegység
-
CS_D
senior tag
Nagyon tetszett az írás, szívesen olvasnék még hasonló jellegű cikkeket!
Minden elismerésem, hogy ilyenekkel próbálkozol,és meg is osztod velünk az eredményeket!
-
Zolás! Hát erre nem is gondoltam, hogy a teszt után mikor felmelegedett a blokk, akkor lenyalogatni róla.. hmmm
igen ez jó ötlet.. ha újra nekivetem magam a tuningnak, akkor a feketeszeder lekvárt fogom tudni mégis használni, s így nyerni további 1-2fokot
Gulumaci Köszönöm tőled is az elismerő szavakat, s mondtam, nincs semmi gond
hcligazad van, majd átjavítom extrém tuningra
hejesírásó! természetesen a hűtési teljesítmény növelésen szeretnék a késöbbiekben tovább javítani, lehet bepróbálom ezt a szigeteléses megoldást
twollah! már a Dell D630-as notim VGA kártyáját széné húztam, volt is róla cikk, de az eredmények/grafikonok törlődtek, jelenleg pótlásra vár, de remélem hamarosan annak az írásomnak a képeit is fogom tudni pótolni
frescho! pontosan, igazad vanés még lehetne sorolni tovább a listát 366os celeron 566-os celeron, 1000-es tualatin celeron, 1,8as northwood magos p4, 631-es p4 pentium D805 Pentium Dual core e2140/60 stbstb
-
twollah
nagyúr
Notebook tuning mikor lesz?
-
hejesírásó
senior tag
megnézném mi lett volna ha nagyobb víz buffered van, aminek a fala szigetelve van, és több jég van benne.
-
Yeah, szerintem több üveggel, esetleg egy fazékba rakott sok-sok jéggel jobb eredmény is lett volna
Amúgy az elején a kijelentés, miszerint a tuningnak nincs értelme, úgy lenne jó, hogy az extrém tuningnak nincs sok értelme.
Azaz annak is van, csak haszna nincs sok - viszont annak, hogy kevesebb pénzből ugyanolyan teljesítményű gépet kihoz az ember, mint pl. egy drágább procival, na annak van.
Főleg a C2D -k óta, mert pl. nekem is annyi volt egy párszáz MHz tuning, hogy benyomkodtam az FSB-t 300-akárhányra. Ez meg nem egy nagy kunszt. -
geza12
aktív tag
Hát igen a jó öreg ABIT alaplapokkal szépen oda lehetett durrantani a prociknak, ezt bizonyítja ez a remek cikk is
Kár ,hogy megszűnt az Abit régen jó ki lapokat gyártottak mind Intel és AMD alá.Nagy gratula az Overclock-hoz, szépen kicsikartad
-
krammerka
őstag
Gratula
-
raskolnikoff
őstag
rip abit
-
Cannabis7
senior tag
azta baszki, sufni vízhűtéssel 2. helyre, ááá bacsis te egy állat vagy
-
grat! -
PaJa1
őstag
Nekem a gumis pendrive kitámasztás tetszik nagyon!
-
PHM
addikt
Gratulálok!
Szerintem glikol és víz keverékével próbáld, az jóval 0 fok alá hűthető. -
infectedmann
őstag
Valahogy éreztem a cím alapján, hogy a te kezed van benne.
Megint lenyűgöző munkát végeztél. Gratula -
Silentfrog
veterán
nekem is tettszett a" procipirito" teszt!
-
Joe.36
addikt
Az E-5200 esem már 4.2 Ghz en stabilan fut
-
Móci
addikt
Ez bizony ismét egy hatalmas teljesítmény, gratula!
-
madarasz92
őstag
Jó kis teszt!Ez a kitámasztós dolgok meg kegyetlenek!
Gratula! -
nightmare13
őstag
Hát nekem csak egy Abit vh6-2 alaplapom van, bár azzal még nem próbáltam tuningolni, de tuti, hogy az a lap, minden pénzt megért anno. Kezelt másfél giga ramot, 1 gigás procit, 4x-es agp
Aztán a tua-s cerkám alatt volt egy asus tusl-2, nah, azt már kevésbé bírtam
Ha valamelyik véletlenül kellenek, szólj csak bacsis koma
Szorítok, hogy meglegyen a világrekord otthoni, bacsisos hűtéssel! -
GreenGuy
tag
-
ZCoyote
őstag
Ehhh, BE6-II, de jó kis alaplap volt az
Grat az eredményhez!!
neduddki: az enyémmel is a púposkondi kór végzett
-
Gulumaci
tag
Bevallom én is kocka vagyok. Igaz én a gépeket néha jobban szeretem az embereknél (az okot hagyjuk), de az ismerőseim így kedvelnek. Ezt a megjegyzést én is sokszor megkaptam már valamilyen formában, de ez van.
Mindenesetre gratulálok még egyszer a cikkedhez és elnézést, ha sértő lettem volna. -
Zolás
addikt
Stabil Bacsis féle cucc pendriveal és kupakkal támogatva. Ez feledteti hogy nem speckó pasztát használtál
Amugy ha lekvárral nyomod és hagyod felmelegedni akkor se jön le róla? Hátha lejjebb megy a hőfokÉs annyira feltuningolod hogy világelső lehetsz és a Bacsis név ismert lesz a világ minden kockája számára
-
-
nandon
tag
Impozáns eredmény! Nem rossz egy 0.18-as cpu-tól! Ha emlékeim nem csalnak, a BH6 is remek tuninglap volt...! Ez is 1/1, ill. 1/2-t tud AGP/FSB osztásnál?
-
HalfDemon
csendes tag
Csak tudnam, emiatt a cikk miatt miert kezdtem el azon gondolkodni, hogy "Lehet-e ugy ki-be vezetni a tap/vga/eger/billentyuzet vezeteket a 200l-es fagyasztoladaba, hogy nem karosodik"?
-
-
Badman 4ever
őstag
Az eredményt már ismertem, most már a részleteket is, gratula az eredményhez mégegyszer.
-
leroyclub
senior tag
És ez ugyanugy használhato mintha egy alapbol 1,4es procit használnánk?
-
Gratulálok
A hűtési megoldás hatalmas (a probléma az, hogy csak időleges..., de szerintem erre is kitalálsz majd valamit. Legközelebb majd fagyasztót látunk a gép mellett, amiből két cső lóg ki), de ami igazán bacsis, az a pendrive szerepe.
Csak így tovább, hajráAz ABIT pedig...régen a legjobb volt. Nekem is van egy Abit P4 deszkám (hat éves), és a mai napig vígan üzemel, pedig naponta elég sokat megy, ment.
-
mongoose123
aktív tag
durva!
-
-
neduddki
nagyúr
H!I
Randa munka, darkula:- )))
De ezen megakadt a szemem: "Ez az egyetlen SLOT1-es alaplap, ami képes 1MHz-enként állítani az FSB-t" bf6 nem ugyanesztet tutta veletlenul, amlekeimben nagyon ugy remlik?udv
neduddki
-
Fücsök007
őstag
Grat az újabb "őrült" hűtéshez, és a cikkhez!
A fagyálló folyadék a kocsikban használt fagyálló volt? -
TopaMo
aktív tag
"mert régebbi gépek tuningolása is meg tudja adni ugyanazt a hangulatot, mintha egy friss vasat nyúznánk"
Szerintem ez a lényeg!
-
Oliverda
titán
A baj ott kezdődik hogy nem is tudod hogy hogyan működik.
3. Mennyi tárhely áll a rendelkezésemre?
Hetente 2.5 MB megújuló tárhely felhasználónként. A tárhely minden héten (az adott kép feltöltéstől számított egy hét után) megújul és így gyakorlatilag korlátlan kép feltöltésére van lehetőség, a limit csak ideiglenesen telik be. A régebbi képek archívumba kerülnek, eltűnnek a listából, így a direkt linkjük nem lesz ott megtalálható, törölni a szerverről már nem lehet. A képek a PH! szerverére történő feltöltése után 1 hét áll rendelkezésre, hogy azt a szerző egy írásban, cikkben, vagy fórum hozzászólásban felhasználja.Ezt annyival egészíteném hogy 1 hét után is fel lehet használni ha tudod még a linket.
-
afterburner_
őstag
nekem 533-asom anno peltierrel + vizzel 1070 mhz-ig volt stabil. bh6 lapban.
-
Vasinger!
nagyúr
Én csak 100%-os tuningig jutottam el az E2140-nel, de az mind alapfeszen.
-
Daveedka
tag
grat Bacsis
-
Nyah már itt is vagyok! Rlnézést hogy eddig nem voltam gépközelben, és nem tudtam válaszolni
akkor most többé kevésbé megpróbálok válaszolgatni!
Először is nagyon szépen köszönöm az elismerő szavakat mindenkinek
twollah! Hozzád szólnék először, s neked külön köszönöm a hsz-odat, hogy különösen nem találtál kivetnivalót a bemutatómban, és nem szóltál le semmimet
"sajnos" egyenlőre ennyi tellet a procitól, de igyekszem, hogy meglegyen az 1. hely is.. az a jó a tuning rekord döntögetésben hogy bármikor lehet újra próbálkozni "éleseben" s nem kell egy évet vagy egy újabb versenyre várni
finest! Lehet lesz a tesztemnek egy folytatása, ahol már a fagyállós hűtéssel kísérletezgettem, nem is akármilyen eredményeket értem el vele, további 5-6fokot tudtam nyerni vele, de nem csak ám úgy simán fagyálló, hanem raktam bele csapvizet is, így a felhevült fagyálló ami visszaérkezik a CPU-ról az üvegben található jég egyből visszahűti, s míg van jég az üvegben, addg tartja is a 0 fok alatti hőmérsékletet aránylag elég sokáig... de részletesebben majd a következő ilyen tesztembe fogok kitérni rá
alvaro! Sajnos az aloeverás kézkrém kifogyott, a feketeszeder lekvár meg 0 fok alatt elég ocsmányul mutat és szinte eltávolíthatatlan, mert ráfagy vagy rátapad mittomén, és lenyalni nem tudom róla mert odatapad a nyelvem rá, szóval most kénytelen voltam OCZ féle ezüstpasztát használni
Oliverda régebben a dj-beat-ot használtam ugye az megszűnt, a ph!-s 2,5MB tárhely meg kb nekem 2 hét alatt megtelneígy nagyon nem marad más
katt777! Most is volt értelme a bemutatómnak, mert mint látod a többi logoutos társamnak tetszett, s nekem az a célom, hogy az írásaimmal tudjak kellems olvasni valót nyújtani a többieknek
area_51! itt már 2,4V-on a jeges vízzel is 25-27fok volt a proci és ezért nem ment tovább, a fagyállós hűtést még sajnos nem tudtam rajta kipróbálni mert az alapalp elhalálozott, de amint lesz egy másik ilyen lapom, s úgy tűnik lesz hamarosan újra megpróbálom,s GARANTÁLTAN többet fogok kihozni a CPU-ból én úgy sejtem a fagyállós megoldással még 10% van a CPU-ba, a ram 180-as FSB-t még bír
Gulumaci Ezt már megkaptam párszor tőletek (tudom jó indulatból) hogy szerezzek egy csajt többet foglalkozzak vele stbs ahogy total90 társunk is megmondta, már feleségem és 2!!! gyerkőcöm is van! de ők így szeretnek s így fogadnak el engem, ahogy vagyok, s büszkék rám
whiz konkrét teszteket nem futtattam, és sajnos egyenlőre nem is áll módomban, mert a hűtés "ideje" ketyeg s a drága perceket míg van jég az üvegemben, nem akarom ilyenekre "elpocsékolni"de annyit elárulhatok, hogy a teljesítmény is egyenes arányossággal emelkedig, klasszisokkal gyorsaban pörög 1200fölött már a win, az ablakokat pillanatok alatt szórja míg 566on érezhetően lomhább
-
Atom_Anti
senior tag
Hű, ha 7éve láttam volna ilyen tesztet, biztos megtartottam volna P3 masinám még 1-2évet
.
-
Sweet Lou 6
addikt
Nice Work!
-
whiz
aktív tag
Láttam már korábban az írásaid közt, hogy mire készülsz. Nem semmi!
Amúgy mire képes így a rendszer az alaphoz képest, valami tesztet nem nyomtál rajta?
-
Gulumaci
tag
Ember, le a kallappal a konfigért és a vele elértekért
- Vízhűtés + Slot1(Tudom, minden proci szögletes)
- 560 => 1407 MHz...
- A világ második eredménye sem piskóta.U.i.: Ha többet foglalkoznál a bnőddel (ha van), nem olvasnák tőled jóféle cikkeket.
-
törölt tag
Grat!
165-ös FSB fölé miért nem ment megítélésed szerint? Lehet, hogy a memória nem bírta: nem lehet beállítani BIOS-ban, hogy ne az FSB-vel menjen szinkronban? (Hanem lassabban) 1.4Ghz-nél milyen hőmérsékletet mértél?
-
katt777
félisten
Néhány évvel ezelőtt még értelme is lett volna.
-
total90
veterán
Ez már szerintem "azta' qu*va" kategória
Egyébként nekem is van egy hasonló régi deszkám és ha épp Vajdaságban járnál, akkor szívesen odaadom, nekem nem kell, nem használom és hát ha valami nemes feladat vár rá
-
PI3525
tag
Hát komolyan mondom megáll az agyam
Bakkker szép tuning
-
Templomegere
senior tag
-
Zefír
őstag
Az széperedmény!
Gratula! -
Oliverda
titán
kepfeltoltes.hu
Bacsis, miért nem használod a rendelkezésedre álló PH! tárhelyet a képek tárolásához? Kényelmes, gyors, nem szaraxik folyton.
Amúgy szép eredmény.
-
h.adam.92
őstag
ez elég szép eredmény, én is akarom tuningolni a régi p3-asomat csak még kerítenem kell hozzá egy ata vinyót és egy bios elemet
-
aram01
nagyúr
-
Digital
addikt
Látom ahogy settenkedsz az éjszakában, és gumicsővel szipákolod az autók fagyállóját a "flakonos" hűtésedhez!
Gratulálok az eredményeidhez! -
Tituka
senior tag
az igen...
-
Laci_a_Paci
tag
Ez szép volt! hajrá!
-
luw2win
őstag
Gratula a 2. helyhez
-
zolikaDB
veterán
Tisztára, mintha egy E5200 futna 7.5 Ghz-et! Arányaiban...
Bacsis -
alvaro
senior tag
Oszt pasztát milyet használtál?
-
finest
addikt
A túlhűtött vízről hallottál már? Oldj fel némi sót a vízben, az oldás hőt von el, nulla fok alá tudsz menni fagyás nélkül.
-
twollah
nagyúr
Szép, bár a második helyezett az a "futottak még" kategória.
Senki nem szokott emlékezni egy VB, Olimpia második helyezettre.
Na ez volt az oltós része a hozzászólásnak.Miért nem próbálkozol csak fagyállóval, vagy alkohollal (pl.: denaturált szesz).
Pár órára vagy akár egy napra be a fagyasztóba a folyadékot aztán a kísérlet napján csak elő kell venni és beüzemelni a cuccost.Félsz, hogy az asszony homlokon rúg térggyel?
A másik megoldás ha hirtelen akarsz hűteni folyadékot akkor fújd le szén-dioxoddal oltó berendezéssel.
-
Nem semmi hűtés az biztos
Már csak azt kellene megoldani, hogy automatikusan legyen jég utánpótlás, és használni is lehetne a cuccot folyamatosan
-
eclipse006
őstag
szép teszt lett,jó látni hogy mire képes egy ilyen régebbi proci, na meg az alaplap! gratula
-
Varoz
addikt
Üdv.
Ámulok és bámulok, nagyon tudsz haver. A hűtési megoldás tipikusan bacsis, de úgy tűnik nagyon bevállt. Gratula és még több ilyen cikket illetve tesztet várunk, csak így tovább.
-
Elég jó "kis" teszt.Grat.
-
New Life
aktív tag
Amikor megláttam a címet, hogy 150%-os tuning, egyből gondoltam, hogy régi celeronről van szó! Nekem régen a 300A ment 450en...
Grat az eredményhez! -
- = Zk = -
félisten
....
-
sz0k3e_
aktív tag
Ez a hűtés nagyon király, nekem is kell egy, mindjárt keresek is valami olcsó pumpát
Az a memó elég durva, SD létére (ráadásul 256os) megy 166ot, beteg
Köszönjük az írást!
-
cellpeti
nagyúr
Elég a címet elolvasni és tudni ki írta!
-
Ádyka
őstag
Nagyon jó teszt
, viszont szomorú emlékeket keltett bennem.
Egy necces táp valamit kinyírt pár hónapja a tuning BF6 lapomon, így azóta bekapcsoláskor spontán magas fesszel kínálja meg a procikat. Így kinyírtam egy CD0-s P3 1000-t, és egy cerka 766-ot. Van, hogy 3, van hogy 5V-ot ad a prociknak bekapcsoláskor, van, hogy teljesen hibátlanul indul.
-
Pipó
őstag
Király teszt! S mindezt 2001 első napjának hajnalán.
-
Peter Kiss
őstag
Állat cucc, az biztos.
A címet javítsd: 150%-al --> 150%-kal
-
Joe.36
addikt
AZ én E-5200 esem 4.2 Ghz döcög
-
Zsíros teszt!
-
JanR
addikt
Megint ki tettel magader! Nagyon jo teszt, foleg az egyedi vizhutes tetszik
-
Thome
veterán
Tudtam hogy bacsis az, ahogy megláttam a címet!
-
Porcupain
aktív tag
Technikai sporthoz lehet hasonlítani,mint például autó versenyzés, de futáshoz sose!
Amúgy gratula, szép eredmény!
-
_Oscar
tag
Gratulálok a szép eredményhez.
R.I.P. Abit
-
Jovan, nem csalodtunk benned!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged