- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zolás! Hát erre nem is gondoltam, hogy a teszt után mikor felmelegedett a blokk, akkor lenyalogatni róla.. hmmm
igen ez jó ötlet.. ha újra nekivetem magam a tuningnak, akkor a feketeszeder lekvárt fogom tudni mégis használni, s így nyerni további 1-2fokot
Gulumaci Köszönöm tőled is az elismerő szavakat, s mondtam, nincs semmi gond
hcligazad van, majd átjavítom extrém tuningra
hejesírásó! természetesen a hűtési teljesítmény növelésen szeretnék a késöbbiekben tovább javítani, lehet bepróbálom ezt a szigeteléses megoldást
twollah! már a Dell D630-as notim VGA kártyáját széné húztam, volt is róla cikk, de az eredmények/grafikonok törlődtek, jelenleg pótlásra vár, de remélem hamarosan annak az írásomnak a képeit is fogom tudni pótolni
frescho! pontosan, igazad vanés még lehetne sorolni tovább a listát 366os celeron 566-os celeron, 1000-es tualatin celeron, 1,8as northwood magos p4, 631-es p4 pentium D805 Pentium Dual core e2140/60 stbstb
-
-
-
-
Nyah már itt is vagyok! Rlnézést hogy eddig nem voltam gépközelben, és nem tudtam válaszolni
akkor most többé kevésbé megpróbálok válaszolgatni!
Először is nagyon szépen köszönöm az elismerő szavakat mindenkinek
twollah! Hozzád szólnék először, s neked külön köszönöm a hsz-odat, hogy különösen nem találtál kivetnivalót a bemutatómban, és nem szóltál le semmimet
"sajnos" egyenlőre ennyi tellet a procitól, de igyekszem, hogy meglegyen az 1. hely is.. az a jó a tuning rekord döntögetésben hogy bármikor lehet újra próbálkozni "éleseben" s nem kell egy évet vagy egy újabb versenyre várni
finest! Lehet lesz a tesztemnek egy folytatása, ahol már a fagyállós hűtéssel kísérletezgettem, nem is akármilyen eredményeket értem el vele, további 5-6fokot tudtam nyerni vele, de nem csak ám úgy simán fagyálló, hanem raktam bele csapvizet is, így a felhevült fagyálló ami visszaérkezik a CPU-ról az üvegben található jég egyből visszahűti, s míg van jég az üvegben, addg tartja is a 0 fok alatti hőmérsékletet aránylag elég sokáig... de részletesebben majd a következő ilyen tesztembe fogok kitérni rá
alvaro! Sajnos az aloeverás kézkrém kifogyott, a feketeszeder lekvár meg 0 fok alatt elég ocsmányul mutat és szinte eltávolíthatatlan, mert ráfagy vagy rátapad mittomén, és lenyalni nem tudom róla mert odatapad a nyelvem rá, szóval most kénytelen voltam OCZ féle ezüstpasztát használni
Oliverda régebben a dj-beat-ot használtam ugye az megszűnt, a ph!-s 2,5MB tárhely meg kb nekem 2 hét alatt megtelneígy nagyon nem marad más
katt777! Most is volt értelme a bemutatómnak, mert mint látod a többi logoutos társamnak tetszett, s nekem az a célom, hogy az írásaimmal tudjak kellems olvasni valót nyújtani a többieknek
area_51! itt már 2,4V-on a jeges vízzel is 25-27fok volt a proci és ezért nem ment tovább, a fagyállós hűtést még sajnos nem tudtam rajta kipróbálni mert az alapalp elhalálozott, de amint lesz egy másik ilyen lapom, s úgy tűnik lesz hamarosan újra megpróbálom,s GARANTÁLTAN többet fogok kihozni a CPU-ból én úgy sejtem a fagyállós megoldással még 10% van a CPU-ba, a ram 180-as FSB-t még bír
Gulumaci Ezt már megkaptam párszor tőletek (tudom jó indulatból) hogy szerezzek egy csajt többet foglalkozzak vele stbs ahogy total90 társunk is megmondta, már feleségem és 2!!! gyerkőcöm is van! de ők így szeretnek s így fogadnak el engem, ahogy vagyok, s büszkék rám
whiz konkrét teszteket nem futtattam, és sajnos egyenlőre nem is áll módomban, mert a hűtés "ideje" ketyeg s a drága perceket míg van jég az üvegemben, nem akarom ilyenekre "elpocsékolni"de annyit elárulhatok, hogy a teljesítmény is egyenes arányossággal emelkedig, klasszisokkal gyorsaban pörög 1200fölött már a win, az ablakokat pillanatok alatt szórja míg 566on érezhetően lomhább
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest