- Fotók, videók mobillal
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalanceR
addikt
Feltettem az 5.11.19et...
OTÁn nem ajánlotta fel, szóval manuál volt..
Az első boot vagy fél óra volt, már kezdtem aggódni.
Nem vettem észre semmi változást az 5.11.5höz képest, talán kicsit jobban merül..
Zárképernyő hátteret viszont nem tudok egyedit beállítani... -
BalanceR
addikt
Látom miuin tölthető az 5.11.19, de nem látom, mi változott az előzőhöz képest.
Nekem még 5.11.5 van fennt, az 5.11.12-t kihagytam, mert sokan panaszkodtak rá, és nekem jelenleg semmi bajom az 5.11.5el.De ahogy nézem, ahelyett, hogy LOGIKUS MÓDON minden új rom külön topikot kapna a miuin, egy topikban van az összes heti rom, mintha PL egy használatit kapna az összes mobil, márkától tipustól függetlenül...
Szóval biztos én vagyok a Csillám fszLáma, de mi változott az 5.11.5höz képest az 5.11.12ben, és mi változott az 5.11.19ben az elődhöz képest? -
BalanceR
addikt
Van lehetőség az értesítési sávról eltávolítani a teljesen felesleges zenelejátszót?
-
BalanceR
addikt
válasz
zolmesz #6285 üzenetére
Itt egy rövid videó tegnapról: Letöltés
Ez nem a gyári kamera appal készült, az ilyen fényviszonyok mellet 15 FPSre csökkenti a framerate-et...
Ezt Open camerával vettem fel ISO 100on, így kb 20FPS...
És ez a bajom, hogy nem tudja tartani a fix 30 képkockát, ahogy romlanak a fényviszonyok.. -
BalanceR
addikt
válasz
zolmesz #6279 üzenetére
Nem tudom, milyen képeket lő a prime, de szerintem nem sokban különbözhet ettől...
Szerintem, ha jó áron van, jobban megérheti a prime, a sokat játszol telefonon, egyébként nem.
Buggal, wifi, hangerőproblémával nem találkoztam, egyedül a google smart lockot nem tudom működésre bírni, illetve a videórögzítés minőségével nem vagyok elégedett.55 K-ért szerintem nemigazán van konkurenciája...
-
BalanceR
addikt
Tegnap teszteltem megint a kamerát, ezúttal Snap kamera appal:
Halászbástya -
BalanceR
addikt
Nekem is megjött az Ipaky tok, meg az üvegfólia, amit először fordítva próbáltam rácuppantani, mert a proximity szenzor kivágását a kamera kivágásának néztem...
Szóval ha valaki szintén felrakás elött áll, szólok, hogy a kis kerek kivágás a jobb oldalra megy.
A tok viszont nekem vastag... a jelenlegi bőr fliptok lényegesen szolidabb, az Ipakyval olyan phablet érzés, még a flippel telefon... kb 0,4cm el lesz szélesebb, és magasabb a telefon, és 0,2cmel vastagabb.Az a műanyag keret, meg az alatta lévő gumi viszont biztos el tud nyelni egy zsebmagasságból leejtést... -
BalanceR
addikt
Aki az eustockról rendelt üvegfóliát:
Adnak valamilyen felhelyezőkitet? Tisztítókendő, öntapadós szöszeltávolító... Vagy csak simán az üveg jön? -
BalanceR
addikt
válasz
Donki Hóte #6051 üzenetére
Meg is rendeltem a tokot, bár nekem csak a TG kell...
Sajnos két kupon nem használható egyszerre, durván jó ár lett volna egy tok, TG-el, ingyen szállítással egy ezresért. -
BalanceR
addikt
Nincs valakinek egy felesleges TG fóliája? pesten átvenném...
-
BalanceR
addikt
válasz
Criminal017 #5936 üzenetére
Ha rossz fényviszonyok között gyakran videózol, gondolom, te is észrevetted, hogy ilyenkor nem folyamatos 30FPSel rögzít, képes 15-20 FPS re zuhanni a képfrissítés.
Ajánlom az Ingyenes Open Camerát manuálisan ISO 100, maximum ISO200 ra állítva videózáshoz.
Nálam így sosem esik 25 FPS alá a frissítés, igaz, kicsit sötétebb lesz a videó, de nem mosódnak el a mozgó részletek... -
BalanceR
addikt
válasz
sharkypeti #5777 üzenetére
1.5óra kicsit kevésnek tűnik az XDA-n van egy ember, aki rámért a telóra, és a töltőre is, a telefon max 1300mA-t vesz fel, szóval hiába töltöd akár 5 amperrel ,a teló nem töltődik gyorsabban...
XDA -
BalanceR
addikt
válasz
SkyLaci #5733 üzenetére
Mi értelme?
A telefonok ISPje nem a legjobb, harmatgyenge JPG motorral, lényegesen jobban ki lehet expózni egy képet RAWból, lehet utólag WB-t állítani ,a zajszűrést, microkontrasztot finomhangolni...
A 100%os JPG meg meg sem közelíti a Rawban történő fotózás minőségét, az a Tweak, ami a Deerben van annyi, hogy a győri kamera appban 100%lesz a képminőség, mert jelenleg, ha a legjobbra állítjuk, csak 90%os, de a legtöbb kameraappban szintén be lehet állítani 100%-ra , szóval az nem nagy dolog... -
BalanceR
addikt
Milestone2 Úgy látom, te vagy itt az egyik legtájékozottab..
A szerinted várható, hogy valamikor belekerül a DNG, vagy RAW képmentési lehetőség valamelyik ROMba?
A DNG-t nem tudom támogatja-e a SOC, és az cameraszenzor, de az MTK Engineering módban lehet RAWban fotózni, nem hiszem, hogy bonyolult lenne beleokosítani a gyári vagy akár egy 3thParty camera appba.Illetve lehet ilyen irányú javaslatot tenni valahol a Magyar, vagy az EU-s fejlesztőcsapatnak?
-
BalanceR
addikt
válasz
Criminal017 #5647 üzenetére
Én ezt a tokot használom, nem valódi bőr, de nagyon jól eltalálták, és jó a tapintása is:
-
BalanceR
addikt
Jártas valaki az Engeneering módban? A playből letölthető, de szervízkóddal is indítható... Egy csomó mindent lehet piszkálni vele a SOCon, de hangerőt feljebb venni, fényerőt, érzékenységet állítani, IMEIt piszkálni...
A kamera résznél van RAW lehetőség, csináltam is RAW képeket, de kéne hozzá valami RAW konverter, mert se a PS, se a LR nem olvassa be rendesen... Tud valaki ebben segíteni?
( Senkinek nem ajánlom, hogy piszkálja a rendszert ezzel az appal, megfelelő tudás, hozzáértés nélkül) -
BalanceR
addikt
Korábban írtam, hogy megy a rádió antenna nélkül is, ezt most megfejeltem azzal, hogy a rádiót BT-is képes sugározni, egész jó, az ablak közelében hagyva a telót a belső szobákban is tisztán szól a bluetooth füles.
Ezt eddig egyik telóm sem tudta, mert a rádióhoz be kellett dugni a fülest, de akkor onnan szólt a zene, nem a bluetooth fülesről. -
BalanceR
addikt
válasz
Cobalt14 #5519 üzenetére
nekem hasonló problémám volt , igaz nem telóval, hanem tabbal, meg repeaterrel, ott a csatornakiosztás volt a megoldás... tölts le telóra egy wifianalyzert, és keresd meg azt a channelt, amin a legkisebb az átfedés a többi csatornával, és arra álítsd be a routert. Talán segít.
-
BalanceR
addikt
válasz
fengsuhi #5514 üzenetére
Nem stock appal CameraFv-5 öt használok, abban van lehetőség külön pontra állítani az ISO-t és a fénymérést, Nem mozdul be ISO 100on sem, mert elég rövid záridőt használ sajnos. Valaki egyébként nem tudja, hogy a MIUIban nem várható a Raw mentés, illetve van valamilyen egyéb Camera app, ami hosszsbb záridőt is lehetővé tesz?
-
BalanceR
addikt
Az ébresztés kikapcsolt állapotban is megy?
-
BalanceR
addikt
A Miuihu romon, ha lockolt képernyőnél kétszer gyorsan megnyomom a képernyőt, feldob valami infópanelt, de csak egy pillanatra, úgyhogy nem látom... Na az micsoda?
-
BalanceR
addikt
válasz
betyarr #5164 üzenetére
Én nem vettem észre letöltés lassulást. Nem egy villám, párszor google server error van, de tegnap hajnali egykor kezdtem el telepíteni a miuihut, és kettőre már be volt lakva, pedig volt jópár appom...
Nem az az Opera Max cucc zavar be?Kamerából nem találtam a gyárin kívül olyat, ami tudna az SDre menteni,viszont nálam a camera Fv5 néha leszarja hogy ISO100 van beállítva, és ISO 700 lő, Ajánlom a legfrissebb Snap kamerát, enyhén tömörít, gyors, szép képeket lő.
-
BalanceR
addikt
Lehet, hogy csak nekem újdonság, de a Rádió megy füles nélkül is... Ha már be lettek állítva a csatornák, kihúzott fülessel is indul, és pl a Class FM simán fogható Pesten antenna nélkül is.
-
BalanceR
addikt
Köszi mindenkinek.
-
BalanceR
addikt
Arra tud valaki megoldást, hogy van egy pár appom, ami folyton kellene, hogy menjen ( órawidget, smartwatch értesítő...) de ha nyomok egy minden program bezárását, azokat is kilövi... nem lehet ezeket valahogy prioritásba tenni?
Illetve a Smart Lock Nálam Az új romon sem megy SmartWatch2vel, be van állítva, kapcsolódik is, de ha lockolom a elót, mindig kódot kér...
Utolsó kérdés Mi a MiuiHUs romban az a három pötty, ami a wfi, meg BT ikon mellet néha megjelenik? -
BalanceR
addikt
Egy kis help kellene: Használtan vettem a Noteomat , TWRP 2,8,7 van rajta, ezzel elvileg fel tudom tenni a magyar miuit? A gond, hogy tesztelésként recoveryben indítottam de amikor ki akartam lépni a recoveryből (reboot to system) lefagyott, csak az akksi ki-be segített, utána megint beléptem, és ugyan az reboot to systemre fagyás... Kell emiatt aggódnom, létezik, hogy a recovery hibás, és hogy emiatt elcseszi a romcserét is?
Korábbi eszközökön csak CWM et használtam, A romcsere menete ugyanaz? Recovery indításkor kell valamit mountolnom? -
BalanceR
addikt
válasz
microvillage #5022 üzenetére
Üvegfóliád nincs véletlen? Én azt vadászom Pesten...
MÁS:
Aki feltette a Firss Magyar Romot, megnézné, hogy megy-e esetleg a SmartLock?
Nagyon hiányzik ez a fícsör... -
BalanceR
addikt
Valaki tud megoldást arra, hogy a videófelvételen javítsunk egy kicsit ?
Azt veszem észre, hogy ahogy nem tökéletesek a fényviszonyok, nincs meg a 30 FPS, sötétben 10-15FPSre esik, több kamera-appot próbáltam, mindegyiknél ez van...
A Camera FV-5 (Cinema FV-5) videóappja ugyanerre megoldás volt SGS4en, itt viszont sem a Bitrate-et, sem az ISO-t sem a képfrissítést nem lehet állítani. -
BalanceR
addikt
-
BalanceR
addikt
A smart lock működik bármelyik Romon? A miui fórumban sokan panaszkodnak rá, nálam sem megy, valaki kipróbálná?
-
BalanceR
addikt
Nincs valakinek pesten felesleges üvegfóliája? nem szeretnék heteket várni a kínai fuvarra...
-
BalanceR
addikt
Egy pár kérdés:
Van lehetőség kikapcsolni a lockscreenen azt a funkciót, hogy ha balra , vagy jobbra húzom, a kamerát illetve a tárcsázót indítsa el?
Ki lehet valahogy kapcsolni a Töltést jelző LEDet? (sötétben kiégeti a retinám)
Illetve használja valaki a telót okosórával? Smartwatch 2 vel vannak gondjaim
Miui7 -
BalanceR
addikt
Egy gyors kérdés, valaki megnézné nekem, hogy a Camera FV-5 appal fényképezve engedi-e a PNG be való mentést? Engedi állítani az ISO-t , fénymérést? Egy teszt képet is megköszönnék!
Előre Is THX
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- Gitáros topic
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vallás
- Politika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest