Új hozzászólás Aktív témák

• kovbandi82

őstag

válasz grafnet #15937 üzenetére

Nekem a legújabb multiban minden magyar.

(#15939) Milestone2 Ha samus ha nem, szerintem nagyon jól néz ki (amúgy nem samus sztem, asszony telefonja egyáltalán nem így néz ki (S6))
    (#15943) (#15949) bAtt001 Sztem meg a CM-et picsázza el a MIUI. Nekem a MIUI jobban bejön, mint a CM, de pont ezért jó, kinek mi tetszik, tud válogatni.
    Amint kijön a V8, egyből nem érdemes felrakni, ha nem vagy kimondottan MIUI fan, vagy nem vagy elvetemült - mint Mile vagy akár én - mert tuti, ismerve a Sáomit, bugos lesz, és kicsit hiányosak lenne a funkciók. V6-nál is voltak gondok, igaz akkor Redmi 1s-el voltam, azon jól működő MIUI rom, ami full Stock nem létezik (A V5 csapnivaló volt aksiidőben, a V6-V7-et meg custom kernel nélkül ugyanezen oknál fogva használni se tudtam, főleg hogy random módon gondolt egyet, és kiirta, 1%-on van az akksi és kikapcsolt.
    Egyébként attól függetlenül, hogy bele vagyok buzulva a MIUI-ba, tényleg egy bugos ótvar tud néha lenni, főleg ha fejlesztői ágon vagy, de Nekem akkor is a favorit. CM-et és MIUI-t it is használtam mindegyik telefonon, amelyiken elérhetőek voltak, de mindig utóbbi maradt.
    (#15960) Wallenberg Használható fólia nincs, ilyen gyári védő cucc van, de azt le kell szedni

Új hozzászólás Aktív témák