Hirdetés
- Garmin topik
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ther
aktív tag
Ez egy kingston micro sd kártya, ami most normálisan működik. Szóval nem hinném, hogy azzal lett volna a baj. Inkább az zavar, hogy egy ilyen művelettel gallyra lehetett tenni a telefont. Oké, hogy wifi közelbe voltam, és volt időm restoreolni, de ettől függetlenül olyan helyzetben is bekövetkezhetett volna ez, amikor nincs esetleg lehetőségem ilyenre.
(#918) Bootsyka: Egyelőre nem sokat tudok róla mondani, a Cortanat nem rakta fel mellé, mondjuk nekem annyira nincs is szükségem rá. Nekem eddig se volt sebességileg bajom a telefonnal, most is ugyanúgy jó.
Ami feltűnt, hogy a T függő telefon a frissítéssel felrakott 3 T-mobileos alkalmazást, ezeket "hosszas" mérlegelés után eltávolítottam.Ami most a reset után nem megy rendesen, az a Facebook Messenger Notification, ha valaki tud esetleg ezzel kapcsolatban segíteni, itt írtam részletesebben róla: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest