- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop27
őstag
válasz
titanium011 #29 üzenetére
+1. Nekem is pont emiatt fog maradni a Note 5 meg jo ideig. Abban remenykedem, hogy a jovoben az edge-t meghagyjak az S szerianak, s anelkul fogjak kiadni a note 8-at.
-
titanium011
tag
Ezt edge vonalat ha nem eroltetnek vevo lennek. De nekem nem jon be ez az irany igy marad a note 4
-
B1T3
addikt
Én is Note 4-ről váltanék (miután használtam egy darabig S7-et, és megtetszett, hogy sok szempontból kifinomultabb), viszont valószínűleg csak az S8 megjelenése után, hogy lássam, várhatóan mit hozhat a Note 8, és érdemes-e mégis inkább arra várni, ha pedig nem, legalább addigra picit olcsóbb lehet a Note 7.
-
Soulfly842
addikt
Minimálisan szokta.
---
Én Samsung Galaxy S6-ról váltottam vissza (bármilyen jó is volt) Note 3-ra, mivel nekem kevés volt a 32 GB tárhely. Most 32+64 GB-vel elférek, de iszonyatosan meglepett, hogy magával ragadt a Note érzés. Egyáltalán nem érzem nagynak, s most már biztos vagyok benne, hogy S7 Edgre nem váltok, megvárom a Note 7-et, amíg egy kicsit racionálisabb lesz az ára. (értékesítés elindulása + 4-5 hónap) Ergo, jövő év első harmadában ideális lesz a számomra.
-
Decske
senior tag
Nagyon remélem, hogy lesz normális kijelzős változat, értelmes áron. Csak a S pen miatt kellene, semmi másért. Mert nincs másik értelmes stylus-os készülék. :/
-
greyslay
aktív tag
vajon befolyásolja az s7 széria árait a megjelenése
-
.Szaki.
addikt
Ha tényleg így fog kinézni, akkor ez gyönyörű lesz! Minden színben iszonyat kellemes, el is fogott a must have érzés, ennyit viszont telefonra a büdös életben nem költenék. Szerintem 2016-ban sem problémás venni egy Note 4-et, ha pedig kijön a 8, akkor ezt. Addigra értelmesebb lesz az ára. Ha az ember nem azért veszi, hogy menőzzön a kollégáknak, hogy nekem a legújabb 3+ kilós telefonom van, hanem, mert szeretne egy jó és szép telefont, akkor még simán bele kell férnie az elődnek, de talán még a 3-nak is.
-
Djatis
senior tag
Kíváncsi leszek a legújabb ipari hulladékra!
-
Balint1408
aktív tag
Nagyon várom ezt is meg az új iPhoneokat is.
-
zsolti1debre
tag
Hu de jo,nagyon varos!
-
Ádám16
addikt
Nagy valószínűséggel így fog, igen.
(#10) Dare2Live: Teljesen igazad van, drága. Viszont nincs másik telefon, aminek van sPen-je, ami így használható, plusz a Note szériára eléggé figyel a gyártó szoftveres téren is, plusz szerintem a legjobb kijelzőket idén is a Samsung hozta el nekünk.
Ezzel én azt mondom, hogyha nem i6s/+ , akkor a Note7 lesz előreláthatólag a legjobb alternatíva az S7/e mellett.Ezt figyelembe véve pedig nem olyan meglepő a felár. -
Mr.Silkó
veterán
Ha így fog kinézni, mint az utóbbi képen, akkor elég dögös lesz.
-
Wesder
titán
Note 7 faktoriàlis? Mit ki nem talàl a Samsung
-
Snoop27
őstag
Kivancsian varom, bar a lekerekites miatt nem vagyok oda.
-
Fejvadi
nagyúr
Kíváncsi leszek a hazai árakra.
-
laci_csk
senior tag
Csak jojjon.
(#1) Ádám16: lehet tintat tesznek a tollba.
-
Ádám16
addikt
Nagyon várjuk! Kíváncsi leszek, mit tudnak még kihozni a tollból. Nekem ez az Edge téma is tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP EliteDesk 800 G5 DM - i5-9500T, 16GB, 256GB SSD
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest