Hivatalos: augusztus 2-án érkezik a Note 7!

A phabletet a Samsung már most megnevezte, így nem kell tovább találgatni: három hét múlva, valóban hetes sorszámmal érkezik a következő Galaxy Note.

Aki évek múlva lázasan fogja kutatni a világhálót az elveszett Samsung Galaxy Note 6 nyomai után, jobb, ha mielőbb rátalál erre a hírre, ilyen nevű készülék ugyanis nem létezik. Igaznak bizonyultak azok a pletykák, miszerint a Samsung egyesíti S és Note szériás portfólióit (már ami a számozást illeti), így jelezve, hogy egy évben egy hardvergeneráció kerül piacra.


[+]

A Samsung nem titkolózik vagy célozgat az augusztus 2-ára összehívott Galaxy Unpacked esemény főszereplőre, ehelyett nyíltan megnevezi a Galaxy Note 7-et, és azt ígéri, hogy az S Pen, a képernyő és az önkifejezéshez kapcsolódó mobilfunkciók is bővülni fognak az idei phablettel. A bejelentésre magyar idő szerint 2-án, délután 5 órakor kerül sor New Yorkban, riói és londoni kísérőeseményekkel.

Persze nem csak a Samsung tud érdekeset mondani a Note 7-ről: a fenti kémfotó a Weibón bukkant fel a phabletről, ismét bizonyítva a korábban is emlegetett ívelt, edge kijelzőt, importdokumentumok pedig a vízálló kivitelt vélik megerősíteni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés