- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
vehement69
senior tag
válasz
#95561216 #871 üzenetére
akárhogy is magyarázod, ez a jogfilozófusok (vagy mik azok a gyökerek akik az itthoni 'törvény'-eket hozzák) dolga, attól még ugyanaz marad az egész, csak felépítettél mögé egy bunkert, hogy tiszta maradjon a lelkiismereted.
Zeratul: az egy dolog hogy így van, de lehet ingyen meghallgatni a zenéket, majd letölteni pénzért, ehhez nem kell fájlcsere. Persze mindezt szar formátumban, nehézkesen és nincs az arcod elé tolva, ez a kiadók sara. Én spec tudom mi kell, mi tetszik, ha van rá pénzem megveszem. Ismeretlen előadók számai meg vagy rádión, vagy valami más forrásból jutnak el. Meg érted, hallgatsz valamit szórakozóhelyen, vagy rádióban, az is ki van fizetve, viszont ha valami annyira jó, hogy azt felteszed a telefonodra/mp3lejátszódra, mert akár minden héten párszor meg szeretnéd hallgatni, akkor az csak ér usque 200 forintot neked is, nem is beszélve arról, mennyire támogatod ezzel azt a jóembert, aki neked örömet okoz a művével.. Filmek szintúgy ez az analógia, az meg megint más kérdés, hogy 1000-rel jön az anyag mindenhonnan és szó szerint több, mint 99%-a szemét hulladék - viszont amíg nem fizeti ki mindenki azt az összeget, amit megérdemel egy termék, addig nem lesz ilyen szempontból árverseny, nem lesz kontroll a minőség felett és társai..
Én is warezoltam, de soha nem vertem rá a mellem és igazából megértem, hogy itthoni fizetések ésatöbbi, de MIÉRT veritek a melletek arra, hogy warezoltok, meg miért támogatjátok meg ezt még egy ideológiával is? (ráadásul aki ezzel nem ért egyet az már gonosz artiszdzsaszos) Ez manapság amúgy megintcsak olyan dolog, hogy a geek-ek meg szobaéletűek közt nagyon menő - nem tudom, inkább valami mással kéne kitűnni. Meg nekem is volt ilyen mindenfilmetmegnézekahogyfelnyomják korszakom, de annyi időt vesz el és a nagy részük olyan vékony értéket hordoz magában, hogy inkább a minőség a mennyiség felett elvet választottam.
-
vehement69
senior tag
válasz
#95561216 #753 üzenetére
iOS fejlesztő vagyok 1,
2 érzelmekről itt szó sincs továbbra sem, nem arról van szó hogy hadd ne sajnáljátok a kiadókat (->Zeratul-nak), az egy dolog, hogy a nagy részük szerintem inkorrekt banda, de attól még az lenne a normális eljárás, hogy amire szükséged van, megveszed, ezért mondom azt (MILYEN KÖRBETARTOZÁS??), hogy remélem lesz rá példa, hogy a ti munkátokat se fizetik ki.
3 tény és való, hogy ezeket a hazai bandákat (Artisjus és társai) meg a Jupiterig kéne száműzni, de legalábbis gyorsan kéne változtatni a dolgokon, büntessék az illegális fájlcserét ahogy kell, de hadd ne kelljen már fizetnem azért nekik, hogy legyen plusz tárkapacitásom, amire a saját dolgaimat pakolom fel.. Mert bizony Ők ilyen 6-7 ezer forintot fizetnek a legtöbb emberkének, akit megillet valamilyen szerzői jog, a nagy pénzeket az ilyen caramel meg megasztár meg tudomisén kapják ám..a fájlcserével meg igenis okozol kárt, szellemi tulajdon is van a világon.
na minegy csősztök
[ Módosította: #65675776 ]
-
vehement69
senior tag
nem kell itt hülyeségekről beszélni, a torrentezés pont olyan lopás (akarom mondani: az illegális fájlcsere), mint az, ha az 576-ból elviszed a játékot. a szellemi tulajdon is tulajdon, csak ezt itt valószínűleg azért fogják fel kevesen, mert a fizikai munkához vannak szokva, vagy én nem tudom.. az ilyeneknek kívánom azt, hogy ne fizessék ki a munkájukat, ha nem 95%-os legalább és társai. vagy ha nem tetszik. dögöljetek éhen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest