- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung topic
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Kicsit másképp értettem a hasznot.
Szerintem anyagi haszon nincs a high-end cuccokon, reklámnak nagyon jók (FULL alumínium Audi A8on sem volt semmi haszon sőt veszteséges volt de ki mondhatta el magáról az Audi-n kívül akkoriban hogy alu autót csinál) de egy cég ami high-end kártyákkal akar betörni a mai VGA piacra annak NAGYON keményet kell alkotnia, olyan keményet ami az NVnek is csak másodszorra sikerült. Nagyon labilis helyzet arra számítani hogy egy kétséges sikerű high-end kártya elad egy ismeretlen közepes vagy low-end kártyát.
Szerintem pont a marketing miatt nem volt high-end az r9500pro (habár kétségtelen hogy felépítésileg high-end).
Az mx440et pedig azért sem veszik mert a PH és mindenki aki kicsit is járatos a VGA témában hirdeti hogy sz@r. Az viszont kétségleten hogy az 5200akat a PR adja el (FXtechnika, DirectX9) és nem a józan ész veszi meg.
Gazdasági mutatóban mérve tényleg csökken az NV és nő az ATI de tiszta bevételben szerintem NV előbbre lehet több okból is:
1. benne van a 10 legnagyobb cégben (igaz ebbe bejátszik a más irányú tevékenysége is)
2. nagyobb haszonnal (margin) dolgoznak
3. átlagembernél jobban cseng a nevük mint az ATi.
Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Synology NAS
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Crucial 240GB SSD eladó
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest