- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Aktív témák
-
Marczi
csendes tag
Akkor ajánlanék Neked egy C64-est. Lehet rajta pasziánszozni, lehet ennél bonyolultabb játékokkal is játszani, és még ezer más dologra használható. :) Ráadásul olcsóbb is mint a konzol.
Viccet félretéve: egy konzol kezeléséhez nem kell számítástechnikai ismeretekkel rendelkezni. Adathordozó be, játék indul. Ezért tudja egy kisgyerek is kezelni, vagy olyan felnőtt/nagyobb gyerek is, aki egyébként fű a számítógépekhez. Nem fog összeomlani, nem kell hardvert cserélni, nem kell semmit installálni, nem lesz drivergondja és az FPS-ek miatt sem kell aggódnia, BIZTOS, hogy fog futni rajta a játék. Ha meg elromlik, irány a szervíz. Olyan ez, mint az asztali DVD-lejátszó. Olcsó, bárki tudja kezelni. Igaz, hogy egy DVD-meghajtós/TV-kimenetes videókártyás géppel is lehet DVD-t nézni, de sokkal KÉNYELMESEBB egy asztali lejátszóval. És azt még az én műszakilag analfabéta (lány)testvérem is tudja kezelni!!!! :D A gépem 10m-es körzetéből viszont ki van tiltva. -
fanatic
aktív tag
Az tény és való, hogy installálgatni kell! Na de... itt sem kell hardvert cserélni, ha az új játék egy pasziánsz! :) Ha meg olyan játékkal akarsz játszani, amihez kell a vas... hát akkor kell! A szétzúzódó OS ellen meg ott a GHOST!
Tehát még mindig nem értem minek a konzol??? -
Marczi
csendes tag
Valóban, de egy konzol esetén nem kell semmit installálnod, nem kell háromhavonta hardvert cserélned, ha játszani akarsz egy új játékkal,nem kell új drivert letöltened, stb, stb, egyszerűen berakod a CD-t és kész. Ergó egy hatéves kisgyerek is elboldogul vele. A konzol TV-re csatlakozik, ami ugye minden családban akad. Egyébként utoljára az Amigák voltak még ilyen könnyen kezelhető gépek. Floppy be, játék indul, kompatibilitási gond nyista. Ja, és azokat még játékon kivül ezer más dologra is lehetett használni. :)
-
fanatic
aktív tag
A PC-k megjelenése óta nem értem, hogy valaki miért vesz játék konzolt??? Ma már ez egyre nyílvánvalóbb kérdés! Nem sokkal drágább, és ezer más dolgot is művelhetsz vele! :)
-
Polesz
addikt
Ez azt jelenti az én olvasatomban, hogy kirúgnak vagy 20 embert, a gyártás kínában végzik és gagyibb alkatrészekből mint eddig :)
-
Fr4G
aktív tag
szerintem mind1... xbox mindenkepp egy nagy rakas .... .
-
xuldar
addikt
''Mélyreható változások lesznek az Xbox-ban lévő chip felépítésében és méretében is.''
Kíváncsi vagyok, az Intel és az nVidia mit fog megváltoztatni Bill bácsiék kedvéért a processzorokon...
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest