- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Szerintem ez attól függ, hogy milyen sebességgel áll át az Athlon platform a PCI-Expressre. Ha egy éven belül ők is átállnak akkor tényleg nem sok értelme van ÚJ AGP-s sorozatnak. Még szerintem az ősszel talán ellőnek valamit a középkategóriában (talán a 8 futószalagost) és azzal akár vége is lehet az AGP-nek, ha lesz elég PCI-Expresses alaplap, akkor újonnan úgyis azokat fogja vásárolni a nép.
-
rudi
nagyúr
Digit-liferől a legutóbbit, ahol a FarCry 1.2-től volt szó, meg pár héttel korábbról az ATI adaptív trilinear cikket és még korábbról a DXnext cikket.
3D centerről az utóbbi két ATI munkatárs interjút és azt ahol az R3xx-ek és GF FX-ek AA eljárásait tesztelték vagy fél éve, amikor százalékban minősítették egyes módszerek képét. -
rudi
nagyúr
Ha valaki nem érti az AF-et akkor egyelőre kapjon VGA.nfo-s linket és amint megemberelem magamat kap PH-sat. Amúgy tudjátok mi magyarul a framebuffer? Rasztertár :F az AA pedig csipkézettség eltávolítása, a mip map az textúrapiramis, a bumpmap meg valami olyan amire már nem is emléxem pedig ma hajnalban olvastam :D
-
Keitaro
addikt
Ez igaz, csak valahogy akkor is olyan csalóka, mert azért messze van tőle :)
Meghát ugye R300-R350-R360-R420 lássuk be egyik sem sorakoztat fel olyan változásokat ami miatt hanyatt kéne esnünk, hogy agyonfejlesztették magukat a fiúk.
Mondjuk mikor beírtam még nem tudtam, hogy tudja a 3Dc-t pl :)
De akkor is ^^
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R5
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest