- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
rog
addikt
:)
én ezt nagyon jól tudom. viszont te vajon tisztában vagy vele, hogy te meg felnagyítod a dolog jelentőségét?
de nem ez itt a lényeg, hanem hogy maga a kérdés az ami bagatel. mármint hogy te vagy én mit gondolunk a dologról. (vagyis én azok számának a jelentőségéről akik 1gb+win98-at használnak, te meg erről a véleményemről).
és ezt kérdeztem többször is. hogy minek erről vitát nyitni?
hiszen a téma nem erről szólt volna, hanem hogy minek támogatni egy hardvergyártónak egy olyan oprendszert, amit nem fog futtatni senki az új alaplapjával. ellenben itt okosakat mondunk arról, hogy ki milyen gépen használ win98. amikor ez tök mindegy, mert azokat a gépeket támogatja a win98 és a hardvergyártók is. (há' különben most hogy használnák őket? :)) )
szal. lazíthatsz és is azt tenném. ;) -
rog
addikt
[L]http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;304943&Product=w98[/L]
-
rog
addikt
szerintem meg arról van szó hogy marhára nem jött le amit írtam, hiába ismételtem meg 2,5x is..
de tudod mit:
a jelek szerint nem ismered eléggé a magyar realitásokat, mert pl. az intézmények jelentős részében. (ha statisztikailag néznénk akkor mindben) egyszerűen vagy nem 1gb ramot vagy nem win98-t használnak. ennyit és nem többet mondtam, amikor azt mertem mondani, hogy a win98+1gb probléma minimum olyan jelentéktelen, mint hogy az új intel chipset driverekből nem készül win98-as változat...
komolyan értetlenül állok a probléma elött, hogy miért kell ezt ennyit ragozni..
sőt őszintén és férfiasan be kell hogy valljam még azt se vágom igazán, hogy mi az amit én állítok és te nem értesz vele egyet... -
rog
addikt
:) indítjuk a szókiforgató versenyt?
amire gondoltam, és remélem olvasva más is ezt tette, hogy mondjuk 1 millió win98 használóra jut 5db olyan aki win98+1gb rammal próbálokzik még mindig.
ezért bátorkodom elbagatelizálni a win98 futtatásának lehetőséget 512mb ramnál többel szerelt gépeken.
és azt sem értem miért erőletetjük ezt a szálat még mindig... igen, lehet használni 1gb rammal w98-at. ez tény. de itt nekünk (akik írjku és olvassuk ezt a topicot) ez csak ''elméleti lehetőség'' marad, szükségünk nincs rá. (igen tudom hogy van olyan akinek igen, őt megkérem ne írja ide, mert tudok róla hogy létezik) -
rog
addikt
érdekes, bár nem tudom miről beszélsz.
mármint hirtelen nem találtam meg a user-lehülyézést..
a támogatásról meg, ha megnézed, hogy konkrétan mihez nem készít az intel drivert. azért az 500 felhasználóért aki az új 4ghz prescottját win98 alatt akarja küsztetni, valszeg nem éri meg belefogni a fejlesztésbe. ráadásul mire el is terjedne ez a lap+proci, addigra az ms már rég felszámolta az egész 9x vonalat.
szóval szerintem itt most a piaci fölény meg a piaci igény nem esik túl messze egymástól ;) -
rog
addikt
ja érdemes... de ez csak elméleti lehetőség. a gyakorlatban inkább az a kirívó eset, hogy valaki 1-2gb-s gépet használ, és nem nt-xp linux az oprendszere.
de asszem arról szólt a hír, hogy a dos-win9x vonalnak már végre valahára meszeltek. így is túl sokáig húzta, tovább mint azt indulásakor reméltük :)
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- eBay
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged