- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
igen, láttam, only 2000 és peccselve volt a legutóbbi fordulóban.
igen, amit linkeltem az sp2es és sp2ben nincs blokkolva a .doc, korábban máshogy működött, nem emlékszem már pontosan.
rengeteg dolog van, amiért nem váltja fel, de a legegyszerűbb és kézenfekvőbb a vállalati felhasználás pölö. -
X-COM
nagyúr
-
X-COM
nagyúr
tudnál mondani egy-két ilyen programot?
mert jelen tudomásom szerint nem létezik semmi olyan program, satöbbi ami egy peccselt windowst megfertőzne.
de egyébként így van, egyik rendszer sem tökéletes ezért ajánlott a max. biztonsághoz víruskergető/tűzfal és nem csak a windowson.
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
szerintem 2 különböző dologról beszélünk.
a rendszer foltozása, ami ingyenes.
és különböző kártékony programok detektálása, amik adott esetben csak a felhasználó figyelmetlenségéből adódóan okozhatnak kárt.
de nem mellesleg azt sem tudjuk biztosra, hogy az antivírus része megjelenik é valamilyen ingyenes formában.
ez egyelőre egy pilot és csak az usa-ban.
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
a vírus, amit elndít egy felhasználó egy normális program, ami a felhasználó kontextusában fut, nos, ha a felhasználó történetesen adminként fut, akkor ez a program bármit megtehet. Akkor van gáz, ha valamilyen hibát kihasználva tud magasabb szintű jogokhoz férni.
Utóbbi hibákat foltozzák a biztonsági javítások.
szal abban különösebben semmi rossz nincs, ha én írok egy programot ami begyűjt innen-onnan email címeket majd küld leveleket, mert akár az is lehet, hogy én ezt egy teljesen normális, megmagyarázható okból tettem.
Igazából az ms hibáját ott látom, hogy túl későn kezdték el nyomni a LUA-t és az xp-ben a default felhasználó admin jogosultsággal rendelkezik.
ettől függetlenül én spec. semmi kivetni valót nem látok abban, hogy ezért a szolgáltatásért leakaszt valami zsét (nem is tudjuk mennyit), ami egyébként is többnek látszik, mint egy szimpla antivírus. -
X-COM
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged