- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
Aktív témák
-
Miracle
senior tag
''De, kihoztak, az UltraSPARC I-es volt ez a proci. 64 bites módban valóban nem lehetett rajta futtatni a Slowarist , mert ha megfelelő utasításokat adagoltál be neki, akkor megdöglött. Az USII-ben ezt már javították. Amúgy a 200 MHz-es változat már az USII volt, az USI még csak 143 és 167 MHz-en működött.''
erről még nem is halottam. sokat esett szememben a SUN nívója, hogy olyan rendszert adtak ki, ami nem működik...
az az US alapú szerver, amit én szoktam nyúzni épp 2xx napos uptimenál jár, ott nincs ilyen gond :) -
Surranó
aktív tag
Haha! Volt szerencsém egy olyan Sparchoz (tán UltraSparc II Enterprise), ami 168MHz-es (hogy miért pont annyi...) létére tudott 64bites oprencert futtatni. Azt nemtom, hogy mennyire volt natív, de a CPU-nak volt 32- meg 64-bites módja. Sajnos kiderült, hogy a 200MHz alatti változatokban (hehe) valami bug van, ami segítségével lefagy 64 biten, úgyhogy egy gyors próba után (jéééé megy) inkább 32 biten hajtottuk nagyüzemben.
Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- AMD Ryzen R7 3700X / Beszámítás OK!
- Keresünk dokkolókat
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest