- One mobilszolgáltatások
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
karib
addikt
válasz
Safranyekk #10 üzenetére
Azért ez nem ilyen egyszerűen megy egy nagy vállalatnál - nagyobb a rendszer tehetetlensége, nagyobbak az átfutási idők. Egy Pannon méretű ''boltnál'' azért nem úgy megy, hogy ''Né Józsikám, jött Nokia, akciózzuk meg...'' - itt hónapokra előre kell dolgokat megtervezni (tervek, rendelések, szállítások, terjesztés, belső és reklámkommunikáció stb.), és bizony becsúszik néha egy hiba. Ebből kifolyólag visszacsinálni se lehet bizonyos dolgokat - ha már kiment a reklámkampány, de a szállítmány mégse érkezik meg a szerződéses határidőre, akkor nem tudsz mit csinálni.
Nyugodj meg, a Pannonnál és a Nokiánál is bőven szentségelnek emiatt sokan (akiknek ez a dolga) - a beszállító ilyenkor elég csúfos kötbéreket szokik fizetni, a szolgáltató alkalmazottai meg tartják az arcukat a bosszankodó vásárlók felé.
Igazából nincs jó megoldás és alapvetően jogos a felháborodásod - de szerintem egyszreűbb, ha belegondolsz egy kicsit a dolgok menetébe és nem bosszankodsz -
Safranyekk
csendes tag
Normál üzleti menetrendben úgy történik a dolog, hogy megrendelem az árut, beérkezik az áru, kirakom az árut, eladom az árut.
Itt csak a kirakom az árut szerepel.
Ha bizonytalan a szállítás, vegyenek fel megrendelést és amikor beérkezik, adják oda a kedves ügyfélnek azokkal a feltételekkel, amelyekkel a megrendelést felvették.
Ez lenne véleményem szerint a korrekt eljárás. És a birka ügyfél is várna türelemmel, mert szépen viselkedtek vele. -
-
Joke®
csendes tag
válasz
Safranyekk #7 üzenetére
De... szerinted, az miért a Pannon hibája, hogy a Nokia nem szállít a készülékekből, vagy nem gyárt eleget?
-
Safranyekk
csendes tag
válasz
Viktor0610 #6 üzenetére
6111, N70, 3250
Egyébiránt olyan szinten nincs 6111-es meg 3250-es, hogy már a sorszámhúzó berendezésre telepítve van az üzenet, hogy nincs... -
válasz
Safranyekk #5 üzenetére
Melyik készülékekere gondolsz?
-
Safranyekk
csendes tag
válasz
Viktor0610 #3 üzenetére
http://index.hu/tech/uzlet/pnnn061110/
Mivel az idén ünneplem pannonos fennállásom 10. évfordulóját, tudom hol kell érdeklődni.
Pontosan a 1220-on mondták, hogy nem szállít a szállító. Ja, és a személyes ügyfélszolgálaton is. Továbbá a viszonteladók.
Lehet, hogy túl komplikáltan vezettem elő a problémámat? Akkor most leírom egyszerűbben:
Miért hirdetnek meg akcióban olyan készülékeket, amit nem tudnak beszerezni??? -
Digital
addikt
„A Pannon 3 milliós ügyfélköre révén gyakorlatilag minden magyarországi családdal kapcsolatban áll, ...''
Hát tudok kapásból egy pár családot akikkel biztos nem
Amúgy szerintem elég jó szolgáltató,igaz én T-s vagyok+ a családom is. -
válasz
Safranyekk #2 üzenetére
Milyen bírság?
Milyen készülékek?
Készülék-készletekkel kapcsolatban a 1220 tud felvilágosítást adni. -
Safranyekk
csendes tag
Szerintem már vissza is adhatják. Tekintettel a 16 millás bírságra, meg arra, hogy november 7-én meghirdetnek egy akciót többek közt a hűséges marha előfizetőknek is, és már aznap nincs készülék (3 fajta), de három nap múlva sincs, mert nem szállít a szállító. Bezzeg az aluljárók tele vannak velük.
Nem tud valaki véletlenül egy olyan bemutatótermet vagy viszonteladót, ahol van 3250-es Nokia?
Tisztelettel:
Safranyekk -
Ez tetszik: „A Pannon 3 milliós ügyfélköre révén gyakorlatilag minden magyarországi családdal kapcsolatban áll, ...''
Egyébként a díjban lehet v.mi. A T-Mobile-t nem ismerem annyira, csak a T-Comot, de amennyiben előbbi u.úgy kezeli ügyfeleit, mint utóbbi (ebben sajnos, van tapasztalatom), simán jobb a Pannon.
A Vodafone-ról meg nem is írok -igen, ebben is van tapasztalatom!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A magyarországi díjakat immár hetedik éve osztja ki a Piac és Profit magazin a hazai vállalatok körében.
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest