Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VargaI
senior tag
válasz
anjani182
üzenetére
''...hogy elvi kérdés IS...''-pont te írtad, akkor minek vesz vki AMD-t?

amúgy meg nekem fontos a nagyon csendes gép is, de egyben olcsó is, mivel D805-tel csendes gép elég sokba van, legalább 12-14e-es hűtés kell rá, ami elviszi mondjuk 1000-1500 RPM-en főleg ha még meg is húztad mondjuk 3.2-3.6 GHz-re
, meg lehet hogy a 360-as tápom is kevés lenne a tuning alatt annak már, szóval egy rendszer teljes költségét számoljuk már
, azt viszont elismerem, hogy húzva valóban jobb mint egy 3200+-os AMD, de csak 20% tuning felett, mert annyi az enyémben is van (alapfeszen
), alapon meg kikap a 805D játékokban és nem mindenki tuninggol ám 
no flame, thx
(csak kifejtettem az én nézőpontomból a 805D-t, ami szerintem is nagyon jó proci, csak nem nekem silentpc mániásnak, meg nem igazán tuningolósnak
)
20-30 hsz mire megírtam ezt

[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Steam topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

, meg lehet hogy a 360-as tápom is kevés lenne a tuning alatt annak már, szóval egy rendszer teljes költségét számoljuk már
, azt viszont elismerem, hogy húzva valóban jobb mint egy 3200+-os AMD, de csak 20% tuning felett, mert annyi az enyémben is van (alapfeszen
), alapon meg kikap a 805D játékokban és nem mindenki tuninggol ám