Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 11 - népalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
VargaI
senior tag
nekem az 1 GB dual channel nagy ugrás volt, pl ie 6 kb 1/4 mp alatt betölt, ami azért új volt, neked fut háttárben 15 progi? (nod,sygate,counterspy,servu,msn,icq,skype, nview...stb
) mert ha kikapcsolom őket és offline vagyok, akkor nekem is pörög a gép, hogy csak na, de ha megy a gépem én mindig online vagyok itt fennt koleszban
,(ami most napi 10-12 óra körül van
), akkor kellenek azok a cuccok, és az eléggé érezteti a hatását, amúgy SP2 elég nagy probléma önmagában is 
Oliverda: ''Egy X2-ről én is álmodozok, de ennyit egyelőre nem ér nekem. Ahogy Vágó Ityi mondaná: felezzük meg (az árát).'' teljes mértékben egyetértek ezzel
, én Conroe és AM2 megjelenésével erre számítok ősszel 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Star Wars rajongók
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Linux Mint
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- i7-840QM processzor (4 mag, 8 szál, 1,87-3,2 GHz, 8 MB cache) - csomagküldés 1070 Ft-tól
- I7 3770K és opciánilásan egy hozzá való top kategóriás Alpenföhn K2 hűtő eladó!
- Top Ár! i9-12900k
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / ROG GTX 1070Ti 8GB / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) mert ha kikapcsolom őket és offline vagyok, akkor nekem is pörög a gép, hogy csak na, de ha megy a gépem én mindig online vagyok itt fennt koleszban
), akkor kellenek azok a cuccok, és az eléggé érezteti a hatását, amúgy SP2 elég nagy probléma önmagában is
, én Conroe és AM2 megjelenésével erre számítok ősszel