- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Mista Boller
tag
Lehet! Engem kellemesen meglepett a fent emlitett konfignal. Magamban mar reg lemondtam az ujabb FPS jatekokrol, mondvan tul gyenge a gepem. Halkan jegyzem meg: a 600-as Duron remekul huzhato :)) Mar ha akarod persze... Wolfenstein tenyleg nagggyon minosegi jatek, kb 5-szor jatszottam vegig, pedig nem vagyok fanatikus gamer! Egyebkent meg tudna nekem mondani vki, hogy mar valoban megjelent hivatalosan is az UT2003, vagy a CD-t, amit vettem (hangsulyozom legalisan!!!) megincsak az ukran jogrendszernek koszonhetem? :)
-
Mista Boller
tag
Az UT2003-nak nem veszes a gepigenye! Ha csak nem az elfoglalt helyet nezzuk a vinyon :) nelkul fut, 1024x768-ban, a legtobb effektet bekapcsolva. A gepem nem egy Cray3-as: Duron 650@975, 256DDR, GF2TI 285/495. Szal a legtobb UT-fanatikus nem kenyszerul uj gepet venni...
Aktív témák
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest