Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DarkByte

addikt

Nos, úgy döntöttem hogy kipróbálom ezt a lehetőséget. Egy K750i-m van, küldtem a leírásban említett SMS-t a megadott számra, válaszban jött is a link. Rákattintok, majd a böngészőben közli velem hogy hát sajnos az ön készülékén ez a szolgáltatás nem elérhető. Na de miért? D750i fel van sorolva a listán. Nos, végülis csak leszedtem kis trükkel: Firefox, User Agent Switcher és wmlbrowser kiegészítés, valamint egy D750i HTTP User Agent sor segítségével le is tudtam tölteni a programot a gépre, aztán átküldtem memóriakártyára, majd telepítettem a telefonon. Megy is szépen. :)) Viszont az adatmennyiség számlálás nem igazán tudom hogyan is működik, ugyanis úgy vettem észre hogy amikor kérem indításkor hogy frissítsen, akkor ugyanúgy levon 13 forintot (ami ha minden igaz a 10KB-os egység díja WAP Start esetén). Na még tesztelem, de ez így nem lesz okés. :Y

Mod: ja igen, pont a véleményem hagytam ki :D Kellemes felületű, a cikkek jól olvashatóak. A képek minősége és mérete hagy maga után egy kis kívánnivalót, de így is eltart jó 10-20mp ig mire letölti a friss híreket (GPRS-el ugye), dehát kompromisszumot kellett kötniük valahol a gyorsaság és a képek minősége között. Csak így tovább T, de tényleg ne vegyetek le több pénzt a kártyámról, mert mérges leszek :DD

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák