- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Nos, úgy döntöttem hogy kipróbálom ezt a lehetőséget. Egy K750i-m van, küldtem a leírásban említett SMS-t a megadott számra, válaszban jött is a link. Rákattintok, majd a böngészőben közli velem hogy hát sajnos az ön készülékén ez a szolgáltatás nem elérhető. Na de miért? D750i fel van sorolva a listán. Nos, végülis csak leszedtem kis trükkel: Firefox, User Agent Switcher és wmlbrowser kiegészítés, valamint egy D750i HTTP User Agent sor segítségével le is tudtam tölteni a programot a gépre, aztán átküldtem memóriakártyára, majd telepítettem a telefonon. Megy is szépen.
Viszont az adatmennyiség számlálás nem igazán tudom hogyan is működik, ugyanis úgy vettem észre hogy amikor kérem indításkor hogy frissítsen, akkor ugyanúgy levon 13 forintot (ami ha minden igaz a 10KB-os egység díja WAP Start esetén). Na még tesztelem, de ez így nem lesz okés.
Mod: ja igen, pont a véleményem hagytam kiKellemes felületű, a cikkek jól olvashatóak. A képek minősége és mérete hagy maga után egy kis kívánnivalót, de így is eltart jó 10-20mp ig mire letölti a friss híreket (GPRS-el ugye), dehát kompromisszumot kellett kötniük valahol a gyorsaság és a képek minősége között. Csak így tovább T, de tényleg ne vegyetek le több pénzt a kártyámról, mert mérges leszek
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AsRock B550M Steel Legend + AMD Ryzen 7 5700X + Corsair Vengeance LPX DDR4 3200 32 Gb
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Lian Li O11 Dynamic XL White (O11DXL-W) ROG CERTIFIED "szörnyeteg"
- Acer Nitro Gamer Laptop, karcmentes, doboz, 1 év garancia(i7 11800h, 3050ti)
- Asztali PC R5 5500 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest