- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
virkir
veterán
Ahogy írtad, a windows hangok, pontosan ez lenne szerintem az átlag hangkártyák feladata minél kisebb zajjal lehetőségek szerint zavaró brummok nélkül, elfogadható processzorterhelés mellet megjeleníteni a játékok internetes adók stb. hangját lásd Audigy2 is kb a maximum, aminek PC-ben értelme van
Egy PC-s hangrendszer a büdös életben nem fogja megközelíteni az elvárható minimum zenehallgatási szintet, és most nem mp3 gépzenéről beszélek, habár ha van lehetőséged hallgasd meg ugyan azt PC-n és egy normálisabb erősítő hangfal /sztereó no mélynyomó/ CD játszó összeállításon
[Szerkesztve] -
virkir
veterán
Pont erről akartam beszélni, szvsz átlag hangkártyánál teljesen felesleges hangminőségről beszélni mivel nem a zene az elsődleges feladata szerintem hangs. átlag kártyánál.
A bakelitlemez pedi él és virul rengeteg jó lemezjátszót lehet kapni, + a szerzói jogvédő is nyugodtabban aludna mert nem igazán volt házi bakelit másolás -
P.H.
senior tag
Lehet, hogy nem jól fejeztem ki magam, de többször visszaolvasva is egyértemlűnek tűnik (de nem ezzel akarom szaporítani hosszászólásaim számát).
Én csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy ez esetben (is) a hardware megelőzi a software-t. Főleg a régebbi, 100-200 MHZ-s időkben is a memória mennyisége volt a szűk keresztmetszet a rendszerben, most lehetséges, hogy a videokártyákon. Akkor ez nem jött ki, mert a programokat 8-16-32 MByte memóriára tervezték, de ahogy megjelentek a 128MByte+ rendszerek, a programok azonnal belakták azokat.
PIII és GeF4: a jelenlegi GPU-ok elérik a PIII chipek technikai szintjét, ezért nem értem, miért akadtok(-nak) fel azon, hogy 50M tranzisztor.
A Cell lényege szerintem, hogy a megnövekedett számítási kapacitás-igényt (integrált hálózati/audio-chip, amelyek a processzort (is) használják) ki tudja elégíten (pl. SIMD).
Az Intel saját dokumentumjai szerint (technikal overview-ok, optimization reference-ek) a Historical Overview-ben a Pentium Pro-t említik, mint az első IA32 architektúrájú rendszert (dinamikus futtatás, Out-Of-Order core, Branch Target subsystem), illetve a NetBurst ennek módosítása, illetve bővítése (főképp a Micro-Op Buffer-rel). A Pentium-ban csak a 486-os pipe volt megduplázva (u and v pipe), illetve az FPU-egység lett áttervezve (nyelvészektől elnézést).
[MOD]: helyesírás
[Szerkesztve] -
Nade 11x több tranzisztor? 24x-es teljesítmény? Hová? Minek? Mekkora fejlesztés? Milyen áron?
Biztosan überfrankó lesz, de mint ahogy a videokártyáknál is a mainstream a fő bevételi forrás, itt sem hiszem, hogy a legszélesebb réteg annyit adna majd egy kártyáért, ha ''igyen'' is már relatív jót kap. Egyszer már szívott ezzel a Creative, a sok SB kompatibilis olcsók kártyák ellehetetlenítették az eladásait.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest