- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Légies iPhone halvány színei
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
atifarkas
tag
A Media Centerrel veszek fel teljesen jo, szep a kep es a hang is jo. Ugyan ez a power cinemaval is. Igaz egyikben sincs nagy beallitasi lehetoseg. good best stb. De a legjobb mindenhol a dvd szabvanyban foglalt. Szal azt tomorites nelkul lehet kipenderiteni dvd-re. Ha meg avi-ba akarom akkor meg szepen komotosan attomoritem a 720*576 os kepet. De tvbol felvenni csak klippeket vettem fel eddig. De most mar egy jo szerver miatt ezt sem kell mar...
. MiniDV-rol meg ugy is 1394-en keresztul szedem le.... A windows xp media center tv-je a time shiftel nagyon utos!!. Az ati mmc tv shiftje nagyon messze van tole, eg es fold van kozte....
A nagy lehuzoja a kartyanak: INFRAS taviranyito, ezt hogy minek kellett bele rakni, nagyon felesleges. Bar a elore hatra stb nyilait meg jatekokben is lehet hasznalni. Majdnem mint egy game pad, csakhat egyszerre 1 gomb nyomhato
. Szal semmit nem er. Ezert hasznalom a Aiw 8500dv-nek a radios taviranyitojat. ha masnak is van ilyen en azt ajanlom ne adja el, az egyik legjobb taviranyito....
-
atifarkas
tag
lehet 26500ft korul van, bemesz egy boltba es mondod hogy ezt kered: Shapphire Theatrix 550 pro. Es meg megemlited melle hogy a Ramiris nagyker forgalmazza. En ugyan igy tettem, hetfon megrendeltem, penteken mar hasznaltam is. Azota mar majdnem minden problemajara rajottem... Az eddig legjobb parositas hozza a Windows XP Media Center Edition 2005 + a legujjabb Ati Rio 550 driver. ja es hogy majd legyen hangod a PowerCinemaban az AC3 filter allitsd be hogy csak ac3-as hangnal toltodjon be. Amugy a kepe majdnem olyan szep eles, tiszta mintha egy csillagos 5os kep minosegu DVD-t neznel.
. A szoftverekkel van meg kis gond.....
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Call of Duty: Black Ops 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Légies iPhone halvány színei
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- CNC topik
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest