- Mobil flották
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erasmus
őstag
válasz
Drótszamár #9 üzenetére
te, a tonlány zeneáruház egy szutyok, pedig biztos nem kevés pénzt öltek bele. én már jártam úgy, hogy teljesen össze voltak keverve egy album számai, és persze hogy nem azt kaptad, amit választottál. lutri volt az egész.
legutóbb a chili dani californiáját vettem meg. ez úgy van kódolva (nem értek hozzá, lehet, hogy nem ezen múlik), hogy csak az elejétől a végéig lehet windows media playerben meghallgatni, legfeljebb pause-t nyomhatsz közben. se előre, se hátra nem tekerhetsz a számban, különben hibaüzenetet tol az arcodba a player. ilyen gondba egyetlen korábbi zeneboltos számnál sem futottam bele.
írtam a supportnak, hogy nem volt feltüntetve sehol az oldalon, hogy az ismertek mellett még ilyen korlátozás is jár a számokhoz, ezért vagy küldjék el a zenét olyan formátumban, amely megfelel a tájékoztatásnak, vagy fizessék vissza a kemény 199 forintot.
jött is egy válasz néhány nap múlva az általános supporttól, hogy továbbítják a kérésemet az illetékes részlegnek (gondolom, a nagyon különleges ügyosztálynak). azóta semmi. ellenben érkezett egy számla a következő hónapban egy zeneboltos vásárlásról: ebből kiderült, hogy akkor komolyzenét vettem 0,88 fillérért, amit 1 forintra kerekítettek. ezek szerint nem volt hatástalan a reklamáció, az 1 forintot meg betudtam adminisztrációs költségnek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest