Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Erasmus

őstag

válasz Drótszamár #9 üzenetére

te, a tonlány zeneáruház egy szutyok, pedig biztos nem kevés pénzt öltek bele. én már jártam úgy, hogy teljesen össze voltak keverve egy album számai, és persze hogy nem azt kaptad, amit választottál. lutri volt az egész.

legutóbb a chili dani californiáját vettem meg. ez úgy van kódolva (nem értek hozzá, lehet, hogy nem ezen múlik), hogy csak az elejétől a végéig lehet windows media playerben meghallgatni, legfeljebb pause-t nyomhatsz közben. se előre, se hátra nem tekerhetsz a számban, különben hibaüzenetet tol az arcodba a player. ilyen gondba egyetlen korábbi zeneboltos számnál sem futottam bele.

írtam a supportnak, hogy nem volt feltüntetve sehol az oldalon, hogy az ismertek mellett még ilyen korlátozás is jár a számokhoz, ezért vagy küldjék el a zenét olyan formátumban, amely megfelel a tájékoztatásnak, vagy fizessék vissza a kemény 199 forintot.

jött is egy válasz néhány nap múlva az általános supporttól, hogy továbbítják a kérésemet az illetékes részlegnek (gondolom, a nagyon különleges ügyosztálynak). azóta semmi. ellenben érkezett egy számla a következő hónapban egy zeneboltos vásárlásról: ebből kiderült, hogy akkor komolyzenét vettem 0,88 fillérért, amit 1 forintra kerekítettek. ezek szerint nem volt hatástalan a reklamáció, az 1 forintot meg betudtam adminisztrációs költségnek... :DDD

• Erasmus

őstag

válasz BlackWoOd #7 üzenetére

érdemes tudni, hogy ha a zenekaroddal kiállsz emberek elé, és történetesen más együttesek számait játszod, a helyszínen beszedhetik tőled a jogdíjakat, ha éppen arra járnak.

Új hozzászólás Aktív témák