- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
Új hozzászólás Aktív témák
-
(An)Dante
őstag
A Sagem általában jó dolgokat pakol a telóiba -- jó áron, csak a szoftvere nem elég kiforrott..
-
ragazzo
őstag
Az elmúlt három év során rengeteget fejlődött a Sagem.Mi rengeteget eladtunk belőle, és nem igaz hogy a legtöbb ember utálja.Max nem ismeri és fél tőle.Az elsők Sag 930, elég rossz széria volt.Szinte mindnek volt szoftveres és egyéb porblémája.a mostaniak már stabilak.
-
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Viktor0610 #16 üzenetére
Kösz, javítva, és tényleg kinevezheted magad
-
-
(An)Dante
őstag
válasz
Viktor0610 #4 üzenetére
''kijelzőkvel'' és ''kilobyte-re''... Ez az eredménye, ha gigantikus mennyiségben ömlik az infó, de igyexem figggyelni a hejesssírásraa..
-
(An)Dante
őstag
Talán a szösszenentből nem az jött le, de nekem a Sagemekkel önmagában semmi bajom, sőt kifejezetten jó ár/érték arány modelleket vonultat fel, persze az összerakás minőségeés a menü hagy maga után bőven kívánnivalókat de legalább olcsók! Attól viszont frászt kapok, hogy mindenféle módosítás nélkül kivasalja az egy-két éves telefonjait és nem is egy, hanem rögtön HÁROM példányban adja ki olyan minimális eltérésekkel amik teljesen értelmetlenek..
-
AS
félisten
Azért sagemet nem kéne leirni..
Még egy penge. Ph tesztböl itélve enek mégnagyobb sikere lesz!
Ez nagyon komoly a myv76 tudását kapta.
és egy nagyon komoly 3g sagem: -
válasz
God Vazzeg #11 üzenetére
A Sagem My-V55 nagyon jó telefon -csak nem nekem...
Asszem, v.melyik mobilos magazinban megnyerte a készenlét tesztet. Grat neki!!! -
Den
veterán
nem is kevés. öregek főleg, akiknek nem kell a sok csillivilli marhaság, meg a semmire sem jó de az egész készüléket elfoglaló ''nagy'' kijelző. nekik (és normál júzerek túlnyomó többségének) bőven elég ekkora kijelző és ennyi tudás, és így van hely normális méretü gomboknak.
-
Két megjegyzés a cikkhez.
''kijelzőkvel'' és ''kilobyte-re''...
Egyébként tetszik a cikk szövegezése!!!
[Szerkesztve] -
Van olyan ember magyarországon, aki megvesz egy Sagem mobilt? Mert én még nem találkoztam ilyennel...
-
Shim
őstag
cím és utolsó mondat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest