Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Hát nem!
De, én csak erre: Bővebben: link válaszoltam!
De komolyra fordítva, amennyibe ez kerülni fog, ha egyáltalán itt lesz, annyiért miér nem veszel valami komolyabb S-PVA-s cuccot?
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
Már megjelent, mindkettő! 930B: Bővebben: link, 730B: Bővebben: link
-
Racecam
nagyúr
válasz
janpotocki #7 üzenetére
Azért a Samsung is egyre pofátlanabb az adatok kozmetikázásával!
Pl.: Itt az új 913T monitor. Mindenhol 170°/170° betekintési szög szerepel, anélkül, hogy a hozzá tartozó 5:1 kontraszarány jelezve lenne. Bővebben: link. A 10:1 meg sem adják. Ugyanakkor, ha megnézzük azt a panelt amelyik ebben is van, 135°/150° rálátási szögeket találunk. Bővebben: link
És ez azért is gusztustalan, mert az ''egyszeri'' vásárló, csak azt látja: ''Jé, ennek jobbak a betekintési szögei, ezt veszem meg!'' Ezt hívják átverésnek! -
Racecam
nagyúr
A belebukás, még bejöhet, ahogy olvasgatom mindenfelé, legalább is, így az eljén. Úgy tűnik, még nem mindig működik tökéletesen a dolog.
u.i.: Szerintem a kezdeti nehézségek leküzdése után, mindenki ilyen monitorral jön majd ki. Egy idő múlva, mást sem lehet majd kapni. Nem kell ahhoz, még fél év sem. Aztán, majd meglátjuk!
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
Igen, a 19''-os topikba, linkeltünk pár újdonságot a CeBit-ről. Pl.: Bővebben: link
-
Racecam
nagyúr
válasz
janpotocki #7 üzenetére
-
Racecam
nagyúr
930B: Gondolom itt a rálátási szögeket 5:1 kontrasztnál adták meg. 10:1-nél a 135°/150° lehet az igaz.
Bővebben: link És ez persz igaz lehet a 730B-re is Bővebben: link, az analóg 17''-ról, nem is beszélve.
(Már az is szép egy TN+Film-től, ha igaz, hogy 700:1 kontrasztot tud.)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest