- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Aktív témák
-
A GLExcess nekem megvn, de az SZVSZ még egy ''egyszerű'' scene-demo...
-
haris
őstag
Szerintem nem olvastad elég figyelmesen.
A ''Hamarosan letölthető lesz a 3,8 és 9,7 MB közötti méretű bemutató videóanyag'' a játékra (AquaNox 3) vonatkozik, aminek megjelenése nem ismert (számomra),
''S mindezen felül még szabadon letölthető a tesztprogram az AquaMark oldaláról.' pedig a már kész tesztet jelenti....
( az én értelmezésem szerint :)) ) -
HookR
addikt
''Hamarosan letölthető lesz a 3,8 és 9,7 MB közötti méretű bemutató videóanyag. S mindezen felül még szabadon letölthető a tesztprogram az AquaMark oldaláról.''
A ket mondatban felcserelodtek az igeidok. -
KIP
csendes tag
Ideje volt már ennek, mer a 3dmark2003 szvsz nem a legfinomabb tesztprogi :D:D
-
Hardzsi
tag
Előbb hadd lássam egy R9700Pro-n futni a 3DMark03-at, aztán majd megítélem hogy sikerült. Sajnos Gf2MX400-al nem lenne korrekt leszólnom. Ez olyan lenne, mint trabival tesztelni egy új autópályát.
-
twollah
nagyúr
Hurrá lesz mivel villantani a haverok előtt.
-
Cefa
senior tag
El is fér a konkurencia mert a Flyúcsörmárk nem sikerült valami jóra, szerintem.
Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest