- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
ody42
senior tag
Hát nemtom, életem első walkmanjét mennyiért vettem, de kb. 5 éve kaptam egy nagyn fullosat, az kb. 15000 lehetett, 2 éve vettem az mp3 lejátszót, 25000-ért,
és ha mondjuk az iPod 30 alatt lett volna, akkor lehet, hogy még el is gondolkodtam volna rajta, mert az a pár giga tényleg jó pl. adatcipelésre...
De 70-80 ezerért???
Te simán az iPodot választanád, de a feltételes módból gondolom, hogy csak akkor, ha felvetne a pénz... gondolom nem egy porosodik neked sem otthon a polcon, hanem csak ideologizálgatsz... -
ody42
senior tag
hát nem tudom, én mp3-as cd lejátszót használok, heti 8 órát vonatozok, +egy csomót buszozok, de ha van nálam 3-4 mp3cd, akkor már egyik számot sem hallgatom kétszer, és nem is hiányzik, hogy az egész mp3 kollekcióm a táskámban legyen...
nem mondom, hogy ez nem kell senkinek, én csak azt mondtam, hogy nem értem a létjogosultságát, nem értem, miért buknak erre rá az emberek (mint ahogy pl. az ipodra is rábuktak)
hozzáteszem a környezetemben 1 db iPod van, nem tudom Mo.-n mennyire van erre pénz...
azt továbbra is tartom, hogy egy ''walkman'' ne kerüljön már 70000 forintba...
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest