- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
Miutan mindenki hanyattesett a 40 oratol, talan meg kene nezni milyen bitrate es formatum mellett eri el ezt az idot
Aztan elgondolkodni azon hanyan hasznaljak ezt a kombinaciot
-
sowi
őstag
en ugy vettem eszre hogy joval lassabban tolt usb portrol mint a toltorol
-
GP-Sz
senior tag
Szerintem nem kifutó a 4Gs. Csak lett mellette 6os is. De lehet rosszul tudom
Én most vettem egy új kék 4Gst, egy Németországban dolgozó haver hozza el nekem jövő héten. 194 euro volt. Csak egy szopás van vele, hogy ehhez az új verzióhoz nem adnak 220as töltőt, csak usbről töltheted. Gép meg nem mindenütt van, úgyhogy rendeltem mellé egy hálózati töltőt is, 27 eurot van pofájuk elkérni érteNa mindegy, remélem jó lesz.
-
sowi
őstag
nekem 40 gigas pod van, de ez is baromi sok, az osszes mp3 rajta van amit eddig biztonsagi mentettem, de meg igyis van rajta 1 rakat hely, viszont nem lehet a hangzasat 1 lapon emlegetni a 15-20ezres lejatszokeval, hdd-s lejatszoval egyebkent nem erdemes sokat futkoraszni, annyira azert nem strapabirok a vinyok
arra flashdisk alapu cucc kell (persze nem ipod shuffle
)
-
ody42
senior tag
Hát nemtom, életem első walkmanjét mennyiért vettem, de kb. 5 éve kaptam egy nagyn fullosat, az kb. 15000 lehetett, 2 éve vettem az mp3 lejátszót, 25000-ért,
és ha mondjuk az iPod 30 alatt lett volna, akkor lehet, hogy még el is gondolkodtam volna rajta, mert az a pár giga tényleg jó pl. adatcipelésre...
De 70-80 ezerért???
Te simán az iPodot választanád, de a feltételes módból gondolom, hogy csak akkor, ha felvetne a pénz... gondolom nem egy porosodik neked sem otthon a polcon, hanem csak ideologizálgatsz... -
dabadab
titán
Egy CD lejatszo bazi nagy, a plusz CD-k tovabbi helyet foglalnak, raadasul cserelgetni kell oket. En siman az iPodot valasztanam.
Az iPod mondjuk sok szempontbol is jo volt, egyreszt sikerult nagyon trendinek lennie (a white-on-white, letisztult designjat azota is mindenki utanozza, pedig szerintem annyira azert nem jo), ott volt az iTunes zenebolt, raadasul a HDD-s lejatszok tenyleg nagyon praktikusak. Azt a par szaz dollart meg mindenki ki tudta kohogni, akinek megtetszett. -
ody42
senior tag
hát nem tudom, én mp3-as cd lejátszót használok, heti 8 órát vonatozok, +egy csomót buszozok, de ha van nálam 3-4 mp3cd, akkor már egyik számot sem hallgatom kétszer, és nem is hiányzik, hogy az egész mp3 kollekcióm a táskámban legyen...
nem mondom, hogy ez nem kell senkinek, én csak azt mondtam, hogy nem értem a létjogosultságát, nem értem, miért buknak erre rá az emberek (mint ahogy pl. az ipodra is rábuktak)
hozzáteszem a környezetemben 1 db iPod van, nem tudom Mo.-n mennyire van erre pénz...
azt továbbra is tartom, hogy egy ''walkman'' ne kerüljön már 70000 forintba... -
Integra
titán
jó ez a cucc, de a sony úgy elvan szállva az áraival hogy az már gáz.....
-
_Gudella
senior tag
válasz
TheVeryGuest #12 üzenetére
hát...ha cserélhető egy fokkal jobb a helyzet, de azoknak tényleg brutális ára szokott lenni
-
TheVeryGuest
senior tag
''És már csak azt kéne megoldni, hogy a 40 órás üzemidő sokkal jobb legyen. Mert mi van ha egy hétig nem látsz konektort?''
Mivel cserélhető az akku vehetsz hozzá pótot, valószínűleg jó drágán.
Arra is jó, hogy az ember hurcolhasson rajta adatokat. Mondjuk a Sony esetében kétségeim vannak, hogy driver nélkül lehet-e USB mass storage device-nak használni. -
_Gudella
senior tag
Egy 512 megásra felfér mondjuk 4-5 esetleg 6 album...de ha mondjuk elutazol 10 napra? Olyankor minum 60 albumot illik az embernek magával vinnie
És akkor is utazás előtt válagothatsz ezerrel hogy mit vigyél... szvsz olyan 50 giga amire szükség lehet ilyenben, és akkor szinte mindent rajta tarhatsz, és akkor már válogatni se kell, mer megsaccolni sokkal előre, hogy mihez lesz hangulatod. És már csak azt kéne megoldni, hogy a 40 órás üzemidő sokkal jobb legyen. Mert mi van ha egy hétig nem látsz konektort?
szóval szerintem jó hogy fejlesztenek eféléket...az ára meg majdcsak lejjebb megy
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
hz hefti
tag
iPod mini -t vennek .
tudom sony jo meg minden, de az ipod vhogy jobban is tetszik meg olcsobb -
dabadab
titán
1. Lehet hasznalni ezt is kocogas kozben, az iPodokat is hasznaljak, nincs veluk semmi gond. Ezek a kicsi vinyok sokkal jobban birjak a razkodast, mint a 3,5''-osok, raadasul csak rovidke idore kapcsolnak be, beolvasnak egy rakat adatot a memoriaba, aztan kikapcs.
2. A 40 oras uzemido egyaltalan nem rossz. -
Den
veterán
pofás de szvsz az nw-hd03 szebb kisebb ötletesebb
remélem ez nem az új sony vezér hatása. nagyon nem örülnék ha szony felvenne egy ússzunk az árral stratégiát, és iránymutató dizájn helíyett másokat másolna. mert ez az új hd5 egyértelműen a mások által is használt álló formátum aminek nem sok racionális haszna van -
dabadab
titán
Ezek a HDD-s cuccok azert jok, mert nem kell elore kitalalni, hogy most mit akarsz hallgatni, kivalogatni, letolteni, miegyeb, hanem mindig nalad lehet a komplett kollekcio.
70 kHUF meg lehet, hogy nem keves, de nem is olyan sok, foleg, ha nem balkani jovedelmekbol kell megvenni.
Egyebkent, miutan ilyen remekul megmagyaraztad, hogy ez nem kell senkinek, mivel magyarazod, hogy pl az iPodbol eszetlen mennyiseget adtak el? -
Obi-1
őstag
Ebben van valami. De ha nem számítana ez a pénz (mondjuk 3-4000 dollárt keresnék havonta, míg ez 300 dollár), akkor lehet, ilyet vennék így is. Mivel nagyságrendekkel kevesebbet keresek, ezért egy 256-os Sandiskot vettem (nem is magamnak, én sosem éltem semmilyen hordozható lejátszóval).
-
ReJim
őstag
-
ody42
senior tag
nem értem az ilyen cuccok létjogosultságát...
szerintem egy 512-es kártyás lejátszó bőven elég, minek egyszerre 30 giga mp3-at cipelni???
és amúgy is 70000 forint egy ''walkmanért'' ???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest