- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
Egy CD lejatszo bazi nagy, a plusz CD-k tovabbi helyet foglalnak, raadasul cserelgetni kell oket. En siman az iPodot valasztanam.
Az iPod mondjuk sok szempontbol is jo volt, egyreszt sikerult nagyon trendinek lennie (a white-on-white, letisztult designjat azota is mindenki utanozza, pedig szerintem annyira azert nem jo), ott volt az iTunes zenebolt, raadasul a HDD-s lejatszok tenyleg nagyon praktikusak. Azt a par szaz dollart meg mindenki ki tudta kohogni, akinek megtetszett. -
dabadab
titán
Ezek a HDD-s cuccok azert jok, mert nem kell elore kitalalni, hogy most mit akarsz hallgatni, kivalogatni, letolteni, miegyeb, hanem mindig nalad lehet a komplett kollekcio.
70 kHUF meg lehet, hogy nem keves, de nem is olyan sok, foleg, ha nem balkani jovedelmekbol kell megvenni.
Egyebkent, miutan ilyen remekul megmagyaraztad, hogy ez nem kell senkinek, mivel magyarazod, hogy pl az iPodbol eszetlen mennyiseget adtak el? -
Obi-1
őstag
Ebben van valami. De ha nem számítana ez a pénz (mondjuk 3-4000 dollárt keresnék havonta, míg ez 300 dollár), akkor lehet, ilyet vennék így is. Mivel nagyságrendekkel kevesebbet keresek, ezért egy 256-os Sandiskot vettem (nem is magamnak, én sosem éltem semmilyen hordozható lejátszóval).
-
ReJim
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- OLED TV topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Androidos fejegységek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest