- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- HMD Skyline - jó szerelés
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
Egy CD lejatszo bazi nagy, a plusz CD-k tovabbi helyet foglalnak, raadasul cserelgetni kell oket. En siman az iPodot valasztanam.
Az iPod mondjuk sok szempontbol is jo volt, egyreszt sikerult nagyon trendinek lennie (a white-on-white, letisztult designjat azota is mindenki utanozza, pedig szerintem annyira azert nem jo), ott volt az iTunes zenebolt, raadasul a HDD-s lejatszok tenyleg nagyon praktikusak. Azt a par szaz dollart meg mindenki ki tudta kohogni, akinek megtetszett. -
dabadab
titán
Ezek a HDD-s cuccok azert jok, mert nem kell elore kitalalni, hogy most mit akarsz hallgatni, kivalogatni, letolteni, miegyeb, hanem mindig nalad lehet a komplett kollekcio.
70 kHUF meg lehet, hogy nem keves, de nem is olyan sok, foleg, ha nem balkani jovedelmekbol kell megvenni.
Egyebkent, miutan ilyen remekul megmagyaraztad, hogy ez nem kell senkinek, mivel magyarazod, hogy pl az iPodbol eszetlen mennyiseget adtak el? -
Obi-1
őstag
Ebben van valami. De ha nem számítana ez a pénz (mondjuk 3-4000 dollárt keresnék havonta, míg ez 300 dollár), akkor lehet, ilyet vennék így is. Mivel nagyságrendekkel kevesebbet keresek, ezért egy 256-os Sandiskot vettem (nem is magamnak, én sosem éltem semmilyen hordozható lejátszóval).
-
ReJim
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel topik
- Netflix
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mobil flották
- Goddess of Victory: Nikke
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest